• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Schwarzkopf Bonacure Clean Performance Volume Boost Jelly Conditioner

      65,- 35,-

      Schwarzkopf Bonacure Clean Performance Volume Boost Jelly Conditioner

      Productomschrijving

      Schwarzkopf Bonacure Clean Performance Volume Boost Jelly Conditioner is een lichtgewicht, gel-achtige conditioner voor fijn en zwak haar. Deze veganistische conditioner zonder siliconen of kunstmatige kleurstoffen bevat een speciale formule om jouw fijne haar om te toveren tot een volle volumineuze bos haar! Daarnaast ontklit de Volume Boost Jelly Conditioner je haren om de elasticiteit en het volume van het haar te herstellen. Wil je jouw haren voorzien van een goede boost? Dan is de Schwarzkopf Bonacure Clean Performance Volume Boost Jelly Conditioner perfect voor jou! 

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 4 reviews
      Schrijf je eigen review
      4 from 5
      Ik moest even wennen aan dit product. Het maakt het haar niet direct heel zacht zoals ik gewend ben met een conditioner. Het doet wat het zegt en zorgt voor meer volume is het haar. Het maakt het wat stugger. Ik weet niet of ik dit product een volgende keer weer zou kopen.
      Gepost door: melissa_netten op 15 Maart 2021
      5 from 5
      Positieve commentaar van klanten!
      Gepost door: verbruggenbart op 15 Maart 2021
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »