• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Conditioner

      60,- 29,50

      Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Conditioner

      Productomschrijving

      Schwarzkopf Bonacure Clean Perfomance Color Freeze Conditioner is conditioner voor iedereen met gekleurd haar dat poreus en gevoelig is voor vervaging, en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze verzorgt en beschermt, en tegelijkertijd het kleurbehoud maximaliseert. Deze veganistische conditioner herstelt het haar naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de binnenste van het haar perfect te bevriezen en kleurvervaging te voorkomen voor een langdurige haarkleur! Daarnaast helpt de Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Conditioner ook nog eens het haar gemakkelijker te ontklitten en wordt de doorkambaarheid verbeterd. Een perfecte combi dus! 

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 30 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Heb het ontdekt via een staaltje dat ik eens gekregen heb bij een bestelling. Eens een goede verzorging . Heb gepermanent en gekleurd haar die verzorging nodig heeft. Super
      Gepost door: Caroline op 6 Mei 2023
      5 from 5
      Fijn product behoudt mooi de kleur en is voor de rest erg fijn
      Gepost door: Manon op 14 April 2023
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »