Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Maria Nila Colour Refresh 6.35 Cacao Red

  0,- 26,-

  Maria Nila Colour Refresh 6.35 Cacao Red

  Productomschrijving

  Maria Nila Colour Refresh Cacao Red is een verzorgend masker met kleurpigmenten om uw haar eenvoudig op te frissen. Bovendien is het mogelijk om een nieuwe kleur aan te brengen, dit hangt af van de gekozen inwerktijd. De kleurpigmenten zijn al ontwikkeld, dit is ideaal, want hierdoor hoeft er niets meer toegevoegd te worden. Het masker bevat ons speciale Colour Guard Complex, waardoor het haar wordt verzorgd en beschermd. Het masker is 100% plantaardig en is vrij van sulfaten en parabenen. 
  Maria Nila Palett Colour Refresh is verkrijgbaar in 14 kleuropfrissers, waardoor het geschikt is voor verschillende haarkleuren. Bekijk ze allemaal!

   

  Maria Nila Colour Refresh Cacao Red

  • Verzorgend masker
  • Colour Guard Complex
  • Verkrijgbaar in 14 kleuren
  • 100% plantaardig
  • Vrij van sulfaten en parabenen
  • 4 tot 10 wasbeurten zichtbaar

   

  Gebruik:

  Was het haar eerst met een shampoo. Breng daarna Maria Nila Colour Refresh in de gewenste haarkleur aan. Laat dit 3-10 minuten inwerken. Hoe langer de inwerktijd hoe dieper de kleur.

  Maria Nila Colour Refresh Cacao Red is verkrijgbaar in een verpakking van 100ml en 300ml.

  Reviews

  5 Vanaf 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 Vanaf 5
  Heel fijn dit masker! Ruikt heerlijk, werkt echt als een mooie toner voor mijn haar. Ideaal ivm opnieuw naar de kapper om mijn haarkleur weer te laten opleven. Lijkt in eerste instantie erg op je handen af te geven, maar toch stapte ik met schone handen weer onder de douche vandaan:)
  Gepost door: N Warning op 13 Oktober 2019

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou