• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Dapper Dan Superior Heavy Hold Pomade - 100ml

   17,95 14,95

   Dapper Dan Superior Heavy Hold Pomade - 100ml

   Productomschrijving

   Dapper Dan Heavy Hold Pomade is een op olie gebaseerd Pomade. De Pomade is zwaar maar makkelijk oplosbaar in water, omdat het petrolatumvrij is. De Pomade heeft een sterke hold en blijft dus lang zitten. Ook geeft het een mooie glans en ruikt het een beetje naar een combinatie van drop en vanille. Ondanks dat de Pomade niet op waterbasis is, is het wel makkelijk uit te wassen.

   Wat zijn de belangrijke eigenschappen van Dapper Dan Heavy Hold?

   • Hybride pommade
   • Strong hold
   • Medium Shine
   • Geur van drop & vanille

   Hoe gebruik je Dapper Dan Heavy Hold? 

   Breng de Dapper Dan Heavy Hold Pomade aan in handdoek droog of helemaal droog haar. Verdeel het daarna gelijkmatig vanaf de wortel tot de punten en creëer het gewenste model. 

   Wat is het resultaat van Dapper Dan Heavy Hold?

   Met Dapper Dan Heavy Hold Pomade breng je je haar in het gewenste model die langdurig goed blijven zitten. De pomade is makkelijk uitwasbaar met water, ondanks de oliebasis.
    

   Heb je vragen over Dapper Dan Heavy Hold?

   Weet je niet zeker of dit product aan je wensen voldoet? Of heb je andere vragen? Je kunt ze telefonisch stellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur of mail ons naar [email protected]

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 1 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Top product, ik heb zelf erg krullen haar en deze wax is sterk genoeg dat het in model blijft zitten maar je kan het na enige tijd nog steeds handmatig blijven stijlen.
   Gepost door: jessemanne op 15 Maart 2021