Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Design Essentials Daily Moisturizing Lotion

  29,95 21,95

  Design Essentials Daily Moisturizing Lotion

  Productomschrijving

  Design Essentials Natural Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion is dé Daily Lotion wat je prachtige krullen nodig heeft! Beter nog, het laat je krullen stralen als nooit tevoren! De Almond & Avocado Daily Lotion is perfect voor de dagelijkse styling die je doet met je vingers om weer de perfecte krul te creëren. Maar ook ideaal voor to-go looks en daily washes. Deze briljante dagelijkse krullenlotion zorgt voor gehydrateerde krullen die beschermd zijn. Ook versterkt het droge en beschadigde krullen. En last but not least zorgt het ervoor dat je haarschubben weer gesloten zijn zodat je haar niet gaat breken. Krijg weer een prachtige krullenbol die intens zacht aanvoelt, glanst als nooit tevoren zonder pluis en het blaakt van gezondheid.

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Design Essentials Daily Moisturizing Lotion?

  Hieronder een kort overzicht van de sterkste punten van de DESIGN ESSENTIALS Natural Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion zodat je snel ziet of deze krullenlotion geschikt is voor je krullen.

  • Stimuleert gezonde krul
  • Intense hydratatie
  • Kan als Co-wash gebruikt worden
  • "Finger styling"
  • Om twist sets te verwijderen
  • Voor iedere dag
  • Bevat jojoba-olie, olijfolie, cocoa-boter, tarweproteïne, amandelproteïne en avocado-olie
  • Curly Girl Methode proof

   

  Hoe gebruik ik de Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion?

  De Design Essentials Daily Moisturizing Lotion breng je aan op handdoek droge krullen. Kam de krullenlotion door je krullen of gebruik je vingers, laat je krullen vervolgens aan de lucht drogen of gebruik een diffuser.

  De Daily Moisturizing Lotion gebruik je ook op droog haar om twist sets eruit te krijgen of voor de extra voeding voor je krullen en om pluis tegen te gaan.

   

  Wat doen de ingrediënten precies in de Design Essentials Daily Moisturizing Lotion?

  De Daily Moisturizing Lotion bevat jojoba-olie, olijfolie, cocoaboter, tarweproteïne, amandelproteïne en avocado-olie. Wat welke ingrediënt nou precies doet met je krullen lees je hieronder :)

  Jojoba-olie bevat o.a. Vitamine A, D en E,  omega-6 en omega-9 vetzuren, antioxidanten en mineralen zink en selenium. Ook bevat het een natuurlijke zonbeschermingsfactor van 4, dat is natuurlijk mooi meegenomen! Jojoba-olie is een sealer-olie die gemakkelijk in je krullen wordt opgenomen en het heeft een verzachtende werking voor je hoofdhuid.

  Avocado-olie is geeft je krullen een beschermlaag, de avocado-olie valt dan ook onder de noemer sealer-olie. Deze sealer-olie hydrateert je krullen lichtelijk, echter zorgt het ervoor namelijk voor dat je krullen gehydrateerd blijven, Daarnaast geeft de avocado-olie een onweerstaanbare glans die je gewoon wilt hebben! 

  Olijfolie zal je niet direct aandenken, maar is een waardevolle toevoeging. Het bevat o.a. Vitamine E en squaleen wat zorgt dat hoofdhuid wordt beschermd tegen vervuiling van buitenaf. Het zorgt ervoor dat je krullen soepel worden zonder dat ze vet worden. Ook olijfolie is een sealer-olie die ervoor zorgt dat je krullen gehydrateerd blijven. 

  Cocoaboter zorgt ervoor dat de algehele conditie van je krullen vooruit gaan(1). Cocoaboter wordt niet alleen gebruikt in je overheerlijke chocolade, maar is ook een wondermiddel voor je huid en haren. Cocoaboter is rijk aan vitamine K en E en antioxidanten. Cocoaboter is een echte moisturizer waar je krul veel baat bij heeft. 

  Tarweproteïne zorgt ervoor dat je krullen weer sterk worden en in hun kracht worden gezet. Het zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft. Tarweproteïne is een ideaal ingrediënt voor droge en beschadigde haren, en eigenlijk ideaal voor krullen waarvan de proteïne niet in balans is.

   

  Is de Design Essentials Daily Moisturizing Lotion cruelty free?

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf. En dat doe je met de krullenproducten van Design Essentials. Het team vindt het namelijk niet nodig om te testen op dieren, ze gebruiken namelijk geen eventuele schadelijke ingrediënten. De Natural Almond en Avocado Moisturizing Lotion is dan ook cruelty free!

   

  Is de Natural Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion vegan?

  Het team van Design Essentials is voor een betere wereld. Alle krullenproducten zijn dan niet alleen crualty free, ze zijn ook nog eens volledig vegan! De Design Essentials Moisturizing & Detangler Conditioner is dan ook 100% vegan :)

   

  Is de Design Essentials Daily Moisturizing Lotion geschikt voor mijn krullen?

  Ben je opzoek naar een goede dagelijkse lotion die je krullen onweerstaanbaar maken? Ben je opzoek naar dagelijkse voeding voor je krullen, maar ook definitie? Dan zit je helemaal juist met de Design Essentials Natural Almond & Avocado Moisturizing Lotion! De Daily Lotion is geschikt voor 2A-4C. Heb je echter fijne haren/krullen of vet? Dan is deze Lotion van Design Essentials niet geschikt.

  Ben je er niet helemaal uit wat je krullen nodig hebben, of heb je zelf totaal geen idee? Frustreren je krullen je mateloos? Dan hebben wij de oplossing! Start vandaag en ga aan de slag met je krullen zodat je precies weet wat je Krullen nodig hebben. 

   

   

  Bevat de Design Essentials Daily Moisturizing Lotion protein?

  Als je de Curly Girl Methode volgt, of dat je wellicht heel bewust bent van de ingrediënten die je krullen juist wel of niet nodig hebben dan stel je deze vraag geregeld. De Natural Almond en Avocado Daily Moisturizing Lotion bevat proteïne. De proteïne in de Daily Lotion is Hydrolyzed Wheat Protein.

   

  Is de Design Essentials Daily Moisturizing Lotion Curly Girl Vriendelijk?

  De Natural Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion is Curly Girl Proof. Het bevat de humectant glycerin. Ben je nog niet bekend met de Curly Girl Methode of wil je weten welke krullenproducten wij nog meer hebben die binnen deze methode vallen? Dan verwijzen we je graag door naar het artikel "Curly Girl Methode - van A tot en met Z".  

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Natural Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion?

  Ben je er niet helemaal uit of de Natural Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion geschikt is voor je krullen, of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met ons team zodat jij verder kan komen. Bel, mail of kom langs! Stuur je vraag naar [email protected]

  DESIGN ESSENTIALS Natural Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion is verkrijgbaar in een verpakking van 236ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 8 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  ruikt heerlijk werkt top. fijn dat t natuurlijke ingrediënten zijn en cruelty free
  Gepost door: isauleo op 15 Maart 2021
  5 from 5
  Na het wassen goed je haar in secties verdelen en per sectie in het haar doen. Mijn haar wordt goed gevoed.
  Gepost door: su.us. op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou