Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Design Essentials Moisturizing & Detangling Sulfate-Free Shampoo - 365ml

  17,90 13,95

  Design Essentials Moisturizing & Detangling Sulfate-Free Shampoo - 365ml

  Productomschrijving

  Design Essentials Natural Almond & Avocado Moisturizing & Detangling Shampoo is dé sulfaatvrije krullenshampoo waar je haren al die tijd om schreeuwen! Deze milde sulfaatvrije krullenshampoo bevat naast amandelolie en avocado-olie zorgen ervoor dat je krullen gehydrateert worden en gehydrateert blijven. Het maakt je krullen zachter en ontward het ook, en laat dat nou precies zijn wat je krul nodig heeft :)

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Design Essentials Moisturizing & Detangling Shampoo?

  Hieronder een kort overzicht van de sterkste punten van de DESIGN ESSENTIALS Natural Almond & Avocado Moisturizing & Detangling Shampoo zodat je snel ziet of deze krullenmousse geschikt is voor je krullen.

  • Sulfaatvrije krullenshampoo
  • Mild reinigende shampoo
  • Hydrateert je krullen 
  • Geschikt voor 2A-4C
  • Curly Girl Methode proof
  • Bevat avocado-olie, amandelolie
  • Vrij van parabenen, paraffin, petrolatum, en mineral oil•

   

  Hoe gebruik ik de Almond & Avocado Sulfaatvrije Krullenshampoo?

  De Almond & Avocado Sulfaatvrije krullenshampoo masseer je goed in je krullen en laat de shampoo intrekken. Spoel het vervolgens goed uit zodat er geen restjes shampoo in je krullen achterblijven. Mocht het nodig zijn kan je deze handeling herhalen. Ga vervolgens verder met een goede conditioner of haarmasker. Het fijne van de Almond & Avocado Krullenshampoo is dat het je krullen niet strippen van haar natuurlijke oliën, daar hoef je dus niet bang voor te zijn. 

   

  Wat doen de ingrediënten precies in de Design Essentials Moisturizing & Detangling Shampoo?

  De Sulfaatvrije Krullenshampoo van Design Essentials bevat avocado-olie en amandelolie. Wat deze twee fantastische ingrediënten doen lees je hieronder.

  Avocado-olie is eigenlijk iets waar je krullen al-tijd blij mee zullen zijn. Avocado-olie is een olie die er niet alleen voor zorgt dat je krullen gehydrateert raken, maar juist gehydrateerd blijven. Avocado-olie valt namelijk onder de noemer sealer-olie. Hierdoor verliezen je krullen gedurende de dag niet haar moisture.

  Amandelolie kan iets fantastisch. Het zorgt er namelijk voor dat je haarschubben minder open gaan staan. Het voedt je krullen niet alleen intens, het hydrateert en zorgt er ook voor dat het gehydrateerd blijft gedurende dag. Minder pluizige krullen en een prachtige glans, precies wat je krullen nodig hebben :) Ook zorgt amandelolie ervoor dat je hoofdhuid niet meer droog is en jeukt en het zorgt er ook nog eens voor dat je haargroei gestimuleerd wordt!

   

  Is de Design Essentials Sulfaatvrije Krullenshampoo cruelty free?

  Het testen van haarproducten op dieren is iets wat steeds meer mensen gaat tegenstaan. Als je ingrediënten gebruikt die natuurlijk zijn en niet chemische en schadelijk dan hoef je het eigenlijk niet te testen. Het team van Design Essentials is dan ook een absolute voorstander van juiste haarverzorging en absolute tegenstander van dierentesten. De Design Essentials Sulfaatvrije Krullenshampoo is dan ook cruelty free.

   

  Is de Natural Almond & Avocado Sulfaatvrij krulshampoo vegan?

  De Sulfaatvrije Krulshampoo van de Natural Almond & Avocado lijn is niet alleen cruelty free, het is zelfs volledig vegan! Design Essentials is volledig vegan en ze zijn officieel PETA gecertificeerd! Je kan dus met een gerust hart de Sulfaatvrije Krulshampoo aanschaffen zonder je daar schuldig over te hoeven voelen :)

   

  Is de Design Essentials Natural Almond en Avocado Krullenshampoo geschikt voor mijn krullen?

  Weet je niet meer waar je het moet zoeken moet en wordt je gek van je krullen? Je weet dat ze kunnen stralen en de show kunnen stelen, maar je komt er maar niet uit met de juiste krullenshampoo? Dan zit je sowieso goed met de Natural Almond en Avocado Sulfaatvrije Krullenshampoo. Deze krulshampoo is namelijk geschikt voor alle krultypes, dus van 2A to aan 4C. Deze milde shampoo reinigt je krullen op een milde wijze en het zorgt ervoor dat je natuurlijke haaroliën intact blijven. Geen droge hoofdhuid en krullen meer. 

  Wil je je graag eerst meer verdiepen in de behoeftes van je krullen om te ontdekken wat je krullen nu écht heeft, en wil je het nu eens goed aanpakken? Dan verwijzen wij je graag door naar de pagina KrullenHier ontdek je stap voor stap wat je krullen nu echt nodig hebben en waar je in het vervolg op kan letten.  

   

   

  Bevat de Design Essentials Curl Moisturizing & Detangling Shampoo ook proteïne?

  Volg je de Curly Girl Methode, dan is dit een vraag waar je graag antwoord op wilt. De Krullenshampoo van Design Essentials bevat proteïne, namelijk Hydrolyzed Wheat Protein. Ook bevat het de Polyqauts Polyquaternium 7 en Polyquaternium 10.

   

  Is de Natural Almond and Avocado Daily Krullen Curly Girl Vriendelijk?

  De Design Essentials Natural Almond & Avocado Moisturizing & Detangling Shampoo is volledig Curly Girl Proof. Het bevat de polyquat Polyquaternium-7 -10.  

  Lees je nu voor het eerst over de Curly Girl Methode en ben je nieuwsgierig geworden? Dan verwijzen we je graag door naar het artikel "Curly Girl Methode - van A tot en met Z".  Hier staat alles heel duidelijk en eenvoudig uitgelegd wat de CG Methode nou precies inhoudt. Om het nog makkelijk te maken staan hier ook allemaal CG-proof haarproducten. Je kan dus direct aan de slag om je krullen weer terug te brengen naar wat het hoort te zijn! 

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Natural Almond & Avocado Krulshampoo?

  Weet je nog niet zeker of de Sulfaatvrije Shampoo van Design Essentials geschikt is voor je krullen, of wil je juist een complete bestelling plaatsen maar heb je toch wat hulp nodig bij aanschaf van verzorging voor je krullen? Dat begrijpt ons team. Wij willen je graag verder helpen zodat jij de juiste krulverzorging kunt gaan aanschaffen die aansluiten bij de behoeftes van je haren. Neem dan gerust contact op met ons team zodat jij verder kan komen. Bel, mail of kom langs! Stuur je vraag naar [email protected]

  DESIGN ESSENTIALS Natural Almond & Avocado Moisturizing & Detangling Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 237ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 8 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Hele fijne CG shampoo, zeker in combinatie met de conditioner uit deze lijn.
  Gepost door: jhvoorham op 15 Maart 2021
  5 from 5
  Super zachte shampoos en conditioners waardoor mijn krullen niet meer pluizig zijn.
  Gepost door: kremerliesbeth op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou