Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Design Essentials Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash - 473ml

  15,50 13,95

  Design Essentials Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash - 473ml

  Productomschrijving

  Design Essentials Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash is een hydraterende en ontwarrende crème die je prachtige krullen en hoofdhuid ontdoen van resten en ophopingen van producten. Hierbij wordt de natuurlijke vochtbalans van je krullen behouden, en dat is natuurlijk dikke win! Eindelijk een haarproduct die niet het één of het ander doet, maar precies zoals het moet. 

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Design Essentials Nourishing Co-Wash?

  Hieronder een kort overzicht van de sterkste punten van de DESIGN ESSENTIALS Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash, zodat je snel een keuze kan maken of dit geschikt is voor je haren of niet.

  • Vrij van minerale olieën 
  • Vrij van parabenen
  • Hydrateert en verzorgt
  • Verwijdert productenresten zonder je krullen te strippen
  • Bevat amandelolie en avocado-olie
  • Pluisvrij
  • Gedefinieerde krullen
  • Geschikt voor alle types krul en stijl haar

   

  Hoe gebruik ik de Design Essentials Nourishing Co-Wash?

  Breng de Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash aan in je krullen en laat het circa 3 minuten intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit je krullen en ga vervolgens verder met je standaard krullenritueel. 

  Wat doen de ingrediënten precies in de Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash?

  De Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash bevat amandelolie en avocado-olie. De Design Essentials Nourishing Co-Wash 

  Amandelolie zorgt ervoor dat je krullen gehydrateerd worden. Amandelolie zorgt ervoor dat je krullen een barrière hebben, hierdoor zullen je krullen voornamelijk gehydrateerd blijven. Ook zorgt het ervoor dat je krullen sterker worden én geeft de amandelolie een prachtige, natuurlijke glans.

  Avocado-olie zorgt er ook voor dat je krullen en gehydrateerd worden, maar vooral dat je krullen gehydrateerd blijven én een barrière geven zodat je krul weer in haar kracht staat. Uiteraard geeft de avocado-olie een immense glans waar je gewoon een glimlach van op je gezicht krijgt. 

   

  Is de Design Essentials Nourishing Co-Wash cruelty free?

  De vraag of de Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash cruelty free is, is niet zo heel vreemd. Deze vraag wordt steeds vaker gesteld, omdat het niet nodig dient te zijn om te testen op dieren. Hoe minder meuk je in haarverzorging stopt, hoe beter het is voor je haar en voor de wereld. Er hoeft namelijk niet getest te worden of een chemisch ingrediënt een direct effect heeft op je huid of haar. De gehele Design Essentials Natural Almond & Avocado lijn en dus ook de Nourishing Co-Wash is cruelty free! 

   

  Is de Almond & Avocado Nourishing Co-Wash vegan?

  Hoewel het duidelijk is dat Design Essentials cruelty free is, betekend dit nog niet direct dat ze 100% vegan zijn. Als een haarproduct vegan is betekend namelijk dat er geen dierlijke ingrediënten inzitten. De Design Essentials is een stapje voor, dus yes de Almond & Avocado Nourishing Co-Wash is volledig vegan. Ze zijn zelfs PETA certified, lekker bezig dus!

   

  Is de Design Essentials Nourishing Co-Wash geschikt voor mijn krullen?

  Krullen, als je weet wat ze precies nodig hebben is er helemaal niks aan de hand. Dan ben je het gelukkigste mens op aarde! Weet je dat niet, dan zijn je krullen gewoon een regelrechte ramp. Is het nu voldoende om alleen je krultype te weten, of is er toch meer? Er zijn zeker meer variabelen waar je rekening mee moet houden, en welke dat precies zijn ontdek je allemaal op de pagina Krullen. De Design Essentials Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash is geschikt voor alle type krullen en stijl haar!

  Heb je vettig haar? Dan is de Nourishing Co-Wash niet geschikt voor je haren.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de DESIGN ESSENTIALS Natural Almond and Avocado Nourishing Co-Wash?

  Ben je er niet helemaal uit of de DESIGN ESSENTIALS Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash geschikt is voor je prachtige krullen? Of zit je te twijfelen tussen twee lijnen van Design Essentials? Roep dan geheel vrijblijvend hulp in van ons team! Ons team helpt je graag verder zodat je de juiste keuze maakt waar zowel jij als je krullen blij van worden. Stel je vraag via [email protected] of bel ons tijdens kantooruren. 

  DESIGN ESSENTIALS Natural Almond & Avocado Nourishing Co-Wash is verkrijgbaar in een verpakking van 473ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 2 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Zeer verzorgend en zorgt voor een mooie glans
  Gepost door: meriamsiersema op 15 Maart 2021
  4 from 5
  Het is goed, vind ik leuk
  Gepost door: Nilsa op 26 Juni 2020

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou