• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Diva Pro Intelligent Digital Wand - 19-32mm

   79,95

   Diva Pro Intelligent Digital Wand - 19-32mm

   Productomschrijving

   Diva Pro Digital Wand 19-32mm is een krultang die beschikt over een digitaal scherm waarmee de temperatuur kan worden ingesteld van 110 graden tot en met 210 graden. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen waardoor deze krultang geschikt is voor ieder haartype. De opwarmtijd is kort, waardoor de krultang al na enkele seconden klaar is om te stylen. Daarnaast beschikt de krultang over een gelijkmatig warmtesysteem voor consistente krullen over de gehele tang. Het snoer van deze krultang is drie meter lang, draait mee en is ook nog eens warmtebestendig. Zorgen maken over het aan laten staan van de krultang is met deze Diva Pro krultang verleden tijd! Als de krultang een uur lang niet gebruikt wordt schakelt hij vanzelf uit. Ook krijg je bij aankoop van de Diva Pro Digital Wand 19-32mm een hittebestendige handschoen zodat je het haar veilig kan krullen. 

   • 110 °C tot 210 °C
   • Warmt snel op
   • Schakelt automatisch uit
   • Geschikt voor elk haartype
   • Lang, warmtebestendig en meedraaiend snoer
   • Gelijkmatige warmteverdeling
   • Incl. hittebestendige handschoen


   Gebruik Diva Pro Digital Wand (19-32mm)

   Zorg er voor dat het haar schoon, droog en klitvrij is voor gebruik. Breng vervolgens een hittebeschermende spray aan, zoals bijvoorbeeld de CHI 44 Iron Guard. Verdeel het haar in verschillende secties, om het krullen makkelijker te maken. Voor strakke krullen wordt aangeraden om dunne plukken te nemen, voor lossere krullen zijn grotere plukken aan te raden. Trek de hittebestendige handschoen aan en houdt de krultang met de dunne punt naar beneden. Draai een pluk om de Diva Pro Digital Wand heen. Zorg er voor dat de haarwortels bij de dikke kant om de krultang zijn gedraaid en de punten van het haar om de dunne kant.  Houdt de pluk ongeveer tien seconden vast en laat deze vervolgens los. Laat de pluk afkoelen voordat je het haar gaat stylen. Om er voor te zorgen dat de krullen prachtig blijven zitten, kan je een haarlak aan brengen nadat het haar is afgekoeld.


   EU/UK Adapter

   Diva Pro Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer u de krultang mee op reis wilt nemen. De UK stekker zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u de achterkant van de UK stekker makkelijk verwijderen met een schroevendraaier. Wanneer je deze er af schroeft, komt de EU stekker naar voren.

   Toon meer

   Reviews

   0 from 5Based on 0 reviews
   Schrijf je eigen review

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..