Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fanola No Yellow Incredible Foam - 250ml

  19,90 12,95

  Fanola No Yellow Incredible Foam - 250ml

  Productomschrijving

  Fanola No Yellow Incredible Foam bevat een hoge concentratie van paarse pigmenten, waardoor de gele tint uit het haar verdwijnt. Deze haarschuim heeft een crème-achtige textuur, spoelt makkelijk uit en verzwaart het haar niet. Hierdoor is dit product zeer geschikt voor blond(geblondeerd), Highlights, Coupe soleil, Balayage of grijs haar en is bedoeld om die mooie koele kleuren (ijs, as en grijs tonen) langer te behouden.

  Door verschillende oorzaken, kan er soms een gele gloed in je gekleurde haar komen. Verkleuring kan ontstaan door de omgeving of doordat je het hebt geblondeerd. Als jouw haar rood pigment bevat (door het verven of van jezelf) en je wilt je haar blond verven, kan het voorkomen dat je oranje, geel of blond haar krijg met een te warme gele gloed. Het is een veel voorkomend probleem. Je wilt een mooie koele blonde tint maar het wordt warmer of geler dan je zelf wilt.

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de No Yellow Foam?

  Dankzij het progressieve pigment wordt de Fanola No Yellow werking steeds intensiever hoe langer je het product laat inwerken. In combinatie met de bekende Fanola No Yellow Shampoo heb je de ultieme behandeling tegen geel in het haar. Het versterkt de intensieve violetpigmenten van de shampoo met de optimale voeding en verzorging van het No Yellow Masker.

  • Neutraliserende zilver haarmousse
  • 100% vegan
  • Voor blondines
  • Verzwaart niet
  • Bevat paarse pigmenten

   

  Is de Fanola No Yellow Shampoo ook 100% vegan?

  Yes, zeker! De Fanola No Yellow Foam is 100% Vegan! Hiermee is er eindelijk een vegan variant van de Fanola No Yellow lijn beschikbaar voor de Europese markt.


  Hoe gebruik ik de Fanola No Yellow Foam?

  Breng een kleine hoeveelheid Fanola Zilver Schuim aan op schoon bij voorkeur met Fanola No Yellow Shampoogewassen nat haar en masseer het rustig in. Laat het schuim 1 tot 3 minuten inwerken om de blonde kleur te ontdoen van ongewenste gele tonen. Of tot 5 minuten voor een nog intenser resultaat, om het haar effectief te neutraliseren en (afhankelijk van de ondergrond) grijze tinten te versterken. Spoel in beide gevallen het haar vervolgens grondig uit.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Fanola No Yellow Foam?

  Zit je te twijfelen of de No Yellow Haarmousse wel geschikt is voor je haren, of dat je toch beter een ander product kan gebruiken? Schakel dan geheel vrijblijvend hulp in van ons team! Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. Ontdek of de No Yellow Foam ook écht iets voor je is, of dat je toch beter af bent met een ander haarproduct. 

  Fanola No Yellow Foam is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 32 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Voor de eerste keer gebruikt en het haar wordt heerlijk zacht en het geverfde haar wordt indd blonder.
  Volgende keer bestel ik ook de shampoo
  Gepost door: A op 23 April 2021
  5 from 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Shanice op 20 April 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou