Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo

  18,95 10,95

  Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo

  Productomschrijving

  Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo gaat ongewenste rode en oranje tonen tegen bij brunettes. Daarnaast worden je haren grondig gereinigd. Let op deze shampoo heeft een zeer sterke dosering pigment om de oranje gloed uit je lokken te halen. Daarnaast bevat deze Fudge No Orange Shampoo ook het unieke Hydrating Hair Drink Complex, dit is een samenstelling van ingrediënten die je lokken supergezond, levendig en glanzend maakt en het bevat Guarana dat het haar sterker maakt. Bevat ook UV bescherming tegen schadelijk invloeden van de zon.

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Fudge Cool Brunette Shampoo?

  We hebben een aantal belangrijke kenmerken over de Fudge Cool Brunette Shampoo op een rijtje gezet:

  • Cruelty Free
  • Vrij van sulfaten en parabenen
  • Bevat veel blauw pigment
  • Gaat rood/oranje gloed tegen


  Hoe gebruik je Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo?

  Breng een kleine hoeveelheid Fudge Cool Brunette Shampoo aan op je natte haren en masseer het rustig in. Laat de shampoo 30 tot 60 seconden inwerken of tot 5 minuten voor een nog intenser resultaat, spoel je haar vervolgens grondig uit. Gebruik voor het beste resultaat de afsluitendFudge Brunette Conditioner na het wassen. De Brunette Shampoo en Conditioner zijn ook als verkrijgbaar als  Fudge Cool Brunette Duo Pack. Als leidraad raden we aan dat als je lichtbruine haren hebt om de Fudge Cool Brunette Shampoo minder lang te laten inwerken. Heb donkerbruine haren? Dan kan je de Fudge No Orange Shampoo langer laten zitten. Echter is het niet zo dat je haren zo snel kunnen uitslaan als blonde haren, maar als je het te lang zitten is er een zeker een kans aanwezig dat je donkere lokken groen kunnen uitslaan!

  We raden je aan om handschoentjes te dragen tijdens het gebruik van deze shampoo, bijvoorbeeld vinyl handschoentjes. De shampoo kan namelijk vlekken veroorzaken. 

   

  Hoe werkt de Opti-plex technologie in de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo?

  De Opti-plex technologie zorgt ervoor dat je lokken 85% sterker wordt. Dit is al merkbaar na 1 keer wassen! Opti-plex technologie hersteld de beschadigde haarbruggen en laat je lokken glanzen, maar de vraag is natuurlijk hoe dat precies gebeurt. Zoals je wellicht weet bevat iedere haar haarschubben, deze sluiten steeds minder goed na het verven van je haren. De haarbruggen worden namelijk beschadigd door de verf. De Opti-PLEX technologie zorgt er weer voor dat deze beschadigde haarbruggen worden gereconstrueerd. 

  Daarnaast werkt de Opti-PLEX Technologie samen met HAIRGUARD. Team work makes the dream work, toch? HAIRGUARD zorgt ervoor dat de ruwe en beschadigde schubbenlaag van je haren wordt opgevuld zodat deze weer heerlijk glad wordt. Op deze manier worden je haren weer in de originele conditie gebracht. Er is dus zeker goed over nagedacht door de knappe knoppen door Fudge, en de Fudge Cool Brunette Blue Toning lijn is van een absolute toegevoegde waarde.

  Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de haren van binnenuit hersteld worden. Het is net zo belangrijk dat de haarschubben worden hersteld én worden gesloten.

  Vooral bij gekleurde haren is dit belangrijk, want op deze manier wordt de kleur langer behouden. Als de haarschubben niet helemaal gesloten zijn, verdwijnt de kleur sneller uit je haren. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

   

  Wat zijn de resultaten van het gebruik van de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo?

  Resultaat na 3 maal wassen met Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo in 1 week 

  • 92.86% van de testgroep zei het volgende over hun lokken: ‘My brunette hair looks vibrant’.
  • 84.29% van de testgroep zei dat de ongewilde oranje gloed in hun haren verdwenen was.
  • 87.14% van de testgroep ervaart dat hun lokken langere kleurbehoud heeft.
  • 84.29% van de testgroep merkte dat hun lokken een koelere tint heeft. 
  • 85.71% van de testgroep merkte dat hun prachtige lokken er weer refreshed uitzag.
  • 82.86% van de testgroep zou dit product aanraden aan vrienden. 

   

  Wat is het verschil tussen de Fudge Clean Blonde Violet Shampoo en de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo?

  De Fudge Clean Blonde Violet Shampoo is speciaal ontwikkeld voor blonde haren. Blonde haren kunnen een gelige gloed krijgen, de Violet Shampoo bevat violet pigmenten die de gele bloed neutraliseren. De Fudge Cool Brunette Shampoo is speciaal ontwikkeld voor brunettes. Brunettes ervaren geen gele gloed maar een oranje/rode gloed, dankzij de blauwe pigmenten die de Cool Brunette Shampoo bevat worden de oranje en rode tinten geneutraliseerd. 

   

  Is de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo vrij sulfaten en parabenen?

  Dat Fudge mee gaat met haar tijd is wel duidelijk, ze blijven constant innoveren. Sulfaatvrije shampoo's zijn tegenwoordig heel gewoon, of nouja het wordt steeds meer gewoon. Het is tegenwoordig wel duidelijk dat sulfaten niet goed zijn voor je haren en je hoofdhuid. Ook de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo is vrij van sulfaten. Dat vinden wij een hele goede zet! 

   

  Welke ingrediënten zitten in de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo?

  De Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo is een shampoo die veel blauwe pigmenten bevat. Normaal gesproken bevat het hierdoor minder voedende ingrediënten, echter dankzij de OPTI-PLEX Technologie en de HAIRGUARD hersteld het je haren ook.

   

  Is Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo cruelty free?

  Fudge denkt niet alleen aan de mens maar ook aan het milieu en de dieren. Daarom maken ze géén gebruik van dierenproeven. Oftewel de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo is cruelty free! Dat vind ons team ook helemaal super! Cruelty Free is de way to go!

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo?

  Kom je er niet helemaal uit, of heb je een vraag? Ons team helpt je graag, geheel vrijblijvend verder. Stuur je vraag naar [email protected] Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen. Bellen is sneller, wij zijn te bereiken tijdens kantooruren.

  Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

  Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo 250ml.

  Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo 1000ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 32 reviews
  Schrijf je eigen review
  4 from 5
  Het helpt om de rode gloed uit het haar te krijgen. Je moet wel plastic handschoenen aandoen als je het gebruikt, anders krijg je blauwe handen.
  Gepost door: Petra op 16 April 2021
  5 from 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Bo Frederique op 29 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou