• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Fudge Coole Brunette Shampoo

      37,95 19,95

      Fudge Coole Brunette Shampoo

      Productomschrijving

      Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo gaat ongewenste rode en oranje tinten bij brunettes tegen. Daarnaast wordt je haar grondig gereinigd. Let op: deze shampoo heeft een zeer sterke dosis pigment om de oranje gloed uit je lokken te krijgen. Daarnaast bevat deze Fudge No Orange Shampoo ook het unieke Hydrating Hair Drink Complex, dit is een samenstelling van ingrediënten die je lokken supergezond, levendig en glanzend maakt en bevat Guarana die het haar sterker maakt. Bevat tevens UV-bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon.

      Toon meer

      Reviews

      4 from 5Based on 39 reviews
      Schrijf je eigen review
      3 from 5
      Dat heeft mij niet echt geholpen. Mijn haar heeft nogsteeds veel oranje tinten.
      Gepost door: Nana op 23 April 2023
      5 from 5
      Ben heel blij met resultaat van deze shampoo! Na het lezen van sommige reviews een beetje bezorgd dat het niets was maar ik ben er erg tevreden mee:) mijn haar glanst, is zacht en mijn balayage in mijn donkere haar is weer een mooie koele toon. Super dus! In combi met de conditioner gebruikt, en handschoenen aan gedaan. Ongeveer 2 minuten in laten trekken.
      Gepost door: Mirjam op 13 Januari 2023
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »