Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Damage Rewind Duo Pack - 2X250ml

  34,95 22,95

  Fudge Damage Rewind Duo Pack - 2X250ml

  Productomschrijving

  Fudge Damage Rewind Duo Pack bevat de shampoo 250ml en conditioner 250ml herstelt beschadigd haar. De shampoo én conditioner werken samen voor een verzorgd en prachtig lokken die ook nog eens gezond aanvoelen.

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Fudge Damage Rewind Pack?

  • Verzwaard het haar niet 
  • Hersteld je prachtige haren
  • Sulfaat vrije shampoo én conditioner 
  • Cruelty Free, oftewel blije konijntjes


  Fudge Damage Rewind Restructuring Shampoo

  Voorheen Make a Mends is geschikt voor je droge en beschadigde haren. De Fudge Damage Rewind Restructuring Shampoo heeft één doel en dat is jouw haren weer in haar originele, gezonde staat brengen. Extreme styling, chemische behandelingen en schade van buitenaf zorgen ervoor dat je haar helemaal kapot is en eigenlijk als snot aanvoelt en uitziet. De Fudge Damage Rewind Reconstructuring Shampoo zorgt ervoor dat je extreem beschadigde lokken worden omgetoverd tot haren die gehydrateerd zijn, en weer prachtig glanzen dankzij de voedende ingrediënten en Opti-PLEX die de Damage Rewind Shampoo bevat. 


  Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner

  Voorheen Make a Mends is geschikt voor je droge en beschadigde haren. De Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner heeft één doel en dat is jouw haren weer in haar originele, gezonde staat brengen. Extreme styling, chemische behandelingen en schade van buitenaf zorgen ervoor dat je haar helemaal kapot is en eigenlijk als snot aanvoelt en uitziet. De Fudge Damage Rewind Reconstructuring Conditioner zorgt ervoor dat je extreem beschadigde lokken worden omgetoverd tot haren die gehydrateerd zijn, en weer prachtig glanzen dankzij de voedende ingrediënten en Opti-PLEX die de Damage Rewind bevat. 

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 16 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  De allerbeste shampoo! Geeft een mooie glans en verzorging aan je haar. Je haar voelt gezond en glad aan. Heerlijk!
  Gepost door: tifke op 15 Maart 2021
  5 from 5
  Ik gebruik Damage rewind shampoo en conditioner omdat mijn haar er daardoor super gezond uitziet en zeer handelbaar is. Er zitten ook nog eens geen parabenen en andere troep in. Al met al een zeer fijn product.
  Gepost door: joyceregensburg op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou