Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo

  17,95 9,95

  Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo

  Productomschrijving

  Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo, beter bekend als Smooth Shot is ontwikkeld voor droog en futloos haar. Het zorgt voor 48 uur intense hydratatie van je lokken zonder het te verzwaren en het geeft je haren een prachtige, gezonde glans. Ook zullen je haren 48 uur vrij zijn van pluis, en dan die glans. Die is zo intens, je haren zijn echt gewoon prachtig om te zien. Met het wassen van de Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo zullen je haren 85% sterker zijn.

   

  Hoe gebruik ik de Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo?

  Breng Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo in je haren, laat het eventjes intrekken en spoel de Fudge Smooth Shot Shampoo vervolgens uit met lauw warm water.

   

  Zijn er ook Fudge Luminizer Moisture Shampoo ervaringen? 

  Uiteraard hebben ze de Fudge Luminizer Moisture Shampoo uitgebreid getest. Hieronder vind je resultaten van het gebruik na één keer wassen, en de resultaten na 3 keer wassen in één week.

   

  Resultaten na één keer wassen met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo:

  • 90.0% van de mensen voelde dat de haren meer gehydrateerd en gevoed waren na het wassen met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo. 
  • 86.67% ervaart dat hun haren makkelijker kambaar zijn en dat het makkelijker in model te brengen is na het wassen met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo. 
  • 93.3% merkte dat hun haren een boost van glans hadden gekregen. 
  • 73.3% van de mensen merkte dat hun haren maar liefst 2 keer zoveel glans had na één keer wassen met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo. 
  • 91.67% van de mensen merkte dat hun haren gezonder voelde én eruit zag na het wassen met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo.
  • 70.0% van de mensen merkte dat hun haren meer swung had na één te hebben gewassen met Fudge Luminizer Moisture Shampoo.

    

  Resultaten na drie keer wassen met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo

  • 91.67% van de mensen ervaart dat hun haren gladder is tussen de wasbeurten door. 
  • 88.33% van de mensen merkt dat hun lokken prachtig glanzen tussen de wasbeurten door. 
  • 81.67% van de mensen merkt dat hun haren een prachtige glans heeft gekregen. 
  • 86.67% van de mensen zou de complete lijn aanraden aan vrienden. 

   

  Links is de controle groep, rechts gewassen met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo & Conditioner.

   

  Is de Fudge Luminizer Moisture Shampoo vrij van sulfaten?

  Fudge is een vernieuwing ondergaan, en ze vonden dat het daarbij dat het tijd was om de sulfaten de deur te wijzen. Alle shampoo's van fudge zijn tegenwoordig sulfaatvrije shampoos. De Fudge Lumininzer Moisture Shampoo is vrij van sulfaten. 

   

  Is de Fudge Luminizer Moisture Shampoo geschikt voor mijn haar?

  Heb je droog en futloze haren? Dan zit je goed met de Fudge Luminizer Moisture Shampoo. Zijn je haren aardig beschadigd? Dan raad ons team aan om eerder voor de Fudge Damage Rewind Structuring Shampoo te gaan. 

   

  Is de Fudge Luminizer Moisture Shampoo cruelty free?

  Er wordt geen gebruikt gemaakt van dieproeven bij Fudge Professional. De Fudge Luminizer Moisture Shampoo is dus cruelty free! Fudge Professional staat voor een betere wereld, en ze realiseren zich dat alle kleine beetjes helpen. Je kan dus zonder na te denken producten van Fudge gebruiken. 

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over Fudge Luminizer Moisture Shampoo?

  Heb je een vraag over de Fudge Luminizer Moisture Shampoo, of weet je niet zeker of de Fudge Luminizer Moisture Lijn geschikt is voor jouw haren? Stuur ons team een mailtje via [email protected] Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen. Heb je een dringende vraag? Bel ons team dan tijdens kantoortijden. 

  Toon meer

  Reviews

  4 from 5Based on 5 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Top product. Doet wat het beloofd
  Gepost door: daantjehoogvliet op 15 Maart 2021
  5 from 5
  Super voor mijn haar glans verstevigd en ruikt ook nog eens lekker
  Gepost door: Piekie op 14 April 2020
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou