Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner

  17,95 9,95

  Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner

  Productomschrijving

  Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner, voorheen Make a Mends is geschikt voor je droge en beschadigde haren. De Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner heeft één doel en dat is jouw haren weer in haar originele, gezonde staat brengen. Extreme styling, chemische behandelingen en schade van buitenaf zorgen ervoor dat je haar helemaal kapot is en eigenlijk als snot aanvoelt en uitziet. De Fudge Damage Rewind Reconstructuring Shampoo zorgt ervoor dat je extreem beschadigde lokken worden omgetoverd tot haren die gehydrateerd zijn, en weer prachtig glanzen dankzij de voedende ingrediënten en Opti-PLEX die de Damage Rewind Shampoo bevat. 

   

  Hoe werkt de Keravis / Opti-PLEX Technologie van de Fudge Damage Rewind Structuring Conditioner?

  Keravis ™ PE is het ingrediënt waar de Treatment Time Machine op draait. Deze actieve ingrediënt zorgt ervoor je droge en beschadigde haren versterkt worden en het revitaliseert. Keravis ™ is een plantaardige eiwit- en siliconenmix. Ook bevat deze technologe Abil ME 45, klinkt heel ingewikkeld maar dit zorgt ervoor  dat je haren weer in een gezonde conditie  komen en daarnaast heeft het hitte beschermende eigenschappen. Wat enorm fijn is als je regelmatig gebruik maakt van een hitte tool zoals een stijltang of een föhn. Verder zorgt de Abil ME 45 ervoor dat het de kleur van geverfde haren intens blijven én beschermt ook tegen kleurvervaging. En voor diegene die het heel interessant vindt, Abil ME 45 is een stabiele, PEG- en conserveermiddelvrije micro-emulsie.

  Het verhoogt de elasticiteit, haarflexibiliteit en je haren worden handelbaar. Ook zul je ervaren dat je haren meer gladheid hebben, beter door kambaar zijn en minder breuk hebben.

   

  Hoe gebruik ik de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner?

  Neem een kleine hoeveelheid Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner in de handpalm en masseer dit in uw haar en hoofdhuid. Spoel het vervolgens goed uit met water. Gebruik hiervoor de Fudge Damage Rewind Restructuring Shampoo voor een optimaal herstellend resultaat van de haarvezels. Heb je blonde haren met een koele tint of grijs haar? Dan raad ons team de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Conditioner aan. Deze bevat als extra violet pigmenten en zorgt voor toning, de gele gloed verdwijnt als sneeuw voor de zon. 

   

  Is de Fudge Damage Rewind Restructuring Condtioner geschikt voor mijn haar?

  Als je haren niet meer zo prachtig en gezond zijn als dat ze ooit waren, dan zit je zeker goed met de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner. Als je haren alleen wat glans missen, dan raden wij aan om voor de Fudge Luminizer te gaan. Als je veel in de weer bent met hitte tools, je haren laat verven, je haren borstelt als het nat is en veel buiten bent, of dunner haar hebt dan is dit echt dè uitkomst. 

   

  Is de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner cruelty free?

  Er zijn geen dieproeven gebruikt bij het ontwikkelen van de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner. Oftewel het is is cruelty free! Fudge Professional staat voor een betere wereld, en ze realiseren zich dat alle kleine beetjes helpen. Je kan dus zonder na te denken producten van Fudge gebruiken. 

   

  Is de Fudge Damage Rewind Restructuring Condtioner vrij van sulfaten?

  Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner is volledig vrij van sulfaten. Naast de nieuwe verpakkingen, benamingen en nieuwe lijnen heeft Fudge ervoor gekozen om alle shampoos sulfaat vrij te maken. Beter je voor je haren én je hoofdhuid. 

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner?

  Heb je een vraag over de Damage Rewind Conditioner, of weet je niet zeker of de Fudge Damage Rewind Restructuring Lijn geschikt is voor jouw haren? Stuur ons team een mailtje via [email protected] Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen. Heb je een dringende vraag? Bel ons team dan tijdens kantoortijden. 

   

  Fudge Damage Rewind Restructuring Condtioner is verkrijgbaar in verpakkingen met de volgende inhoud:

  Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner 250ml.

  Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner 1000ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 6 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Ruikt heerlijk en verbetert absoluut de kwaliteit van je haar
  Gepost door: frank.irma op 15 Maart 2021
  5 from 5
  Heerlijke geur en je merkt meteen dat fudge echt top producten zijn.
  Mijn haren voelen gelijk beter aan!
  Gepost door: de-vennekes op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou