• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner

      17,95 10,95

      Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner

      Productomschrijving

      Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner, voorheen Make a Mends is geschikt voor je droge en beschadigde haren. De Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner heeft één doel en dat is jouw haren weer in haar originele, gezonde staat brengen. Extreme styling, chemische behandelingen en schade van buitenaf zorgen ervoor dat je haar helemaal kapot is en eigenlijk als snot aanvoelt en uitziet. De Fudge Damage Rewind Reconstructuring Shampoo zorgt ervoor dat je extreem beschadigde lokken worden omgetoverd tot haren die gehydrateerd zijn, en weer prachtig glanzen dankzij de voedende ingrediënten en Opti-PLEX die de Damage Rewind Shampoo bevat. 

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 7 reviews
      Schrijf je eigen review
      3 from 5

      Ik had dit product besteld maar dan in VIOLET, daarmee voorkom ik geelverkleuring. Helaas kreeg ik bovenstaande. Inmiddels 2 keer gemaild over de verkeerde levering maar nog geen reactie? Eerdere keren geen problemen ervaren.

      • -Niet het juiste product
      Gepost door: Emelie op 1 Juni 2022
      5 from 5
      Ruikt heerlijk en verbetert absoluut de kwaliteit van je haar
      Gepost door: frank.irma op 15 Maart 2021
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »