Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner

  21,95 12,95

  Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner

  Productomschrijving

  Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner is de nieuwe zilverconditioner van Fudge! gaat ongewenste gele en koperkleurige tonen in je prachtige blonde haren tegen. Je haren worden daarnaast intens gevoed én het herstelt je lokken. De Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner bevat veel violet pigmenten, dus naast het verzorgen is er ook toning aanwezig. Net zoals de zilvershampoo van Fudge bevat ook de zilverconditioner het briljante Hydrating Hair Drink Complex. Dit bijzondere complex is een samenstelling van ingrediënten die je lokken gezond maken, weer levendig er uit laat zien én een prachtige glans geven. De Fudge Clean Blonde Damage Repair Violet Conditioner bevat ook Guarana. Guarana is een klimmer die groeit in de amazone. De Guarana staat ook wel bekend als Braziliaanse cacao. Leuk weetje, de Guarana kan meer dan 12 meter hoog worden!

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner?

  • Toning - violet pigmenten
  • Hersteld je haren van binnen én van buiten
  • Vrij van sulfaten
  • Cruelty Free

   

  Hoe gebruik ik de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner?

  Breng een kleine hoeveelheid Fudge Violet Conditioner aan op je natte haren en masseer het rustig in. Laat de conditioner goed intrekken voor een optimaal resultaat, spoel het haar vervolgens grondig uit. Gebruik voor het ultieme resultaat allereerst de Fudge Clean Blonde Damage Repair Violet Shampoo.

  We raden je aan om handschoentjes te gebruiken tijdens het gebruik van deze conditioner, bijvoorbeeld vinyl handschoentjes. De shampoo kan namelijk vlekken veroorzaken. 

   

  Hoe werkt de Opti-plex technologie in de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Shampoo?

  De Opti-plex technologie zorgt ervoor dat je haren 90% sterker wordt. Dit voel je al na één wasbeurt! De Opti-Plex technologie zorgt ervoor dat haarbruggen binnenin je haar worden hersteld. De haarbruggen hebben namelijk een ontzettend belangrijk functie, ze zorgen ervoor dat je haar sterk zijn en niet snel zullen breken met het minste of geringste. De buitenkant van de haren bevatten deze haarschubben. HAIRGUARD, onderdeel van de Opti-Plex technologie zorgt ervoor dat deze haarschubben weer opgevuld worden waar zich beschadigden bevinden. Zo ontstaat er een gladde en gezonde haar van binnenuit. De combinatie van herstel binnenin de haar en buitenom, zorgt ervoor dat je weer prachtige gezonde lokken krijgt die enorm glanzen.

  Doordat de haarschubben weer in originele staat worden gezet, en geen kleine openingen meer zijn blijft blijft de kleur ook veel langer in je haren zitten. Dus zeg maar dag tegen kleurvervaging. 

   

  Is Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner geschikt voor mijn haar?

  Ben je er niet helemaal uit of deze lijn wel helemaal geschikt is voor je haren? Dan raden wij je aan om je te informeren via de pagina Zilvershampoo. Hier vind je alles wat belangrijk is bij het kiezen van de juiste zilvershampoo en zilverconditioner. Zo ontdek je ook of de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner het beste is voor jouw haren. Oftewel of het goed aansluit bij wat jouw lokken nodig hebben. 

   

  Is Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner cruelty free?

  De Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner is cruelty free. Fudge is niet alleen voor beter haar en intens blije mensen. Ze staan ook voor een betere wereld, en we weten allemaal dat een betere wereld inhoudt dat er geen dierenproeven meer worden gedaan. 

   

  Is de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner vrij van sulfaten?

  De Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner is een sulfaatvrije conditioner. Met de vernieuwingen in verpakkingen en nieuwe lijnen heeft Fudge ook besloten om sulfaten achterwege te laten. De producten zijn dus nog beter geworden voor je prachtige lokken!

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner? 

  Ben je na het lezen van informatie wel veel wijzer geworden, maar kom je er toch niet helemaal uit? Schakel dan vrijblijvend hulp in van ons team! Wij helpen je graag verder zodat jij een weloverwogen keus kan maken. Stuur je vraag naar [email protected] en wij doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Heb je een dringende vraag? Bel ons team dan tijdens kantooruren. 

   

  Zijn er producten die goed aansluiten bij de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Shampoo?

  Er zijn twee haarproducten die ontzettend goed aansluiten bij de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner en Shampoo. Dit zijn de Fugde Tri-Blo Violet Spray  en de Fuge Clean Blonde Violet Xpander Foam. Beide producten zorgen ervoor dat de gele gloed uit je lokken ook echt verdwijnen. De Tri-blo Violet Spray is je beste makker als je fervente gebruiker bent van hittepools. De Violet Xpander Foam geeft je lokken bizar veel volume. Door al deze producten om te toveren tot een heerlijk ritueel, blijven je lokken blijvend koel van kleur. 

  Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner is verkrijgbaar de volgende verpakkingen:

  Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 250ml.

  Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner 1000ml

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 21 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Patricia op 8 April 2021
  5 from 5
  Verzorgend je haar voelt heerlijk zacht en de gele goed blijft weg
  Gepost door: aurora op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou