Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Hair Shaper Original - 75gr

  20,95 12,50

  Fudge Hair Shaper Original - 75gr

  Productomschrijving

  Fudge Hairshaper is een boetseer crème met een sterke fixatie, geschikt voor elk haartype. Deze Fudge Hairshaper is één van de best verkochte stylingsproducten van de wereld, een populair product en zeer gewild. Het versterkt het haar en houd het haar langer in model. De conditie van het haar wordt verbeterd en het heeft gedurende de dag een frisse geur. Boetseer er lustig op los en shape your style. 

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van van de Fudge Hair Shaper?

  Hieronder vindt je een kort overzicht van de belangrijkste punten van Fudge Hair Shaper:

  • Sterke fixatie (4)
  • Versterkt je lokken
  • Mat satijn effect
  • Heeft een heerlijke geur
  • Plakt niet

   

  Hoe gebruik ik de Fudge Hair Shaper?

  De Fudge Hair Shaper is geschikt voor dagelijks gebruik. Wrijf een kleine hoeveelheid in je handpalmen en verdeel het gelijkmatig over je haren. Vervolgens kun je je lokken in het door jou gewenste model brengen.

   

  Wat is er zo fijn aan de Fudge Hair Shaper?

  De Fudge Hair Shaper is één van de best verkochte producten van Fudge, en dat is niet zonder reden. De Hair Shaper geeft niet alleen een hold aan je lokken, het zorgt daarnaast ook voor volume én vorm. Het plakt niet, wat natuurlijk altijd fijn is. Voor zowel je handen als je haren. Het is een cremé, het is dus soepel en makkelijk aan te brengen. Ondanks dat het een stylingsproduct is, verbeterd de Hair Shaper de conditie van je haren door de mengeling van natuurlijke wassen. En als laatste, niet geheel onbelangrijk heeft de Fudge Hair Shaper een heerlijke karamelachtige geur!

   

  Welke natuurlijke waxes bevat de Fudge Hair Shaper?

  De Fudge Hair Shaper bevat onder andere Carnauba Wax en Ceresin Wax. De functie van deze twee natuurlijke waxes textuur en definitie in je lokken te creëren. Carnauba Wax is afkomstig uit de bladeren van de Copernicia Cerifera Plant/Carnaubapalm. Deze palm komt voor in het prachtige regenwoud die zich bevindt in Noord-Oost Brazilië. Ceresin Wax is afkomstig van Ozokeriet. Ozokoriet is een aardwax. 

   

  Is er ook een inspirerende video van het gebruik van de Fudge Hair Shaper?

  Ben je opzoek naar inspiratie wat je allemaal kan doen met de Fudge Hair Shaper? Of wil je gewoon zien hoe goed dit product nu eigenlijk écht is? Dat begrijpt ons team helemaal! Voor zowel de dames als de heren hebben wij een inspirerende video. Voor de dames: hier vindt je de inspirerende video. Voor de heren hebben we hier de inspirerende video. De video's zijn lekker kort, dus even snel inspiratie opdoen en dan snel zelf aan de slag!

   

  Waar kan ik mijn vraag over de Fudge Hair Shaper?

  Weet je niet zeker of de Fudge Hair Shaper niet aansluit bij je wensen, zitten je te twijfelen tussen twee producten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons team via [email protected] Wij helpen je graag verder. Je kunt ons team ook bellen tijdens kantooruren. Ons team geniet van het weekend, daarom is de klantenservice gesloten tijdens het weekend.

  Fudge Hair Shaper is verkrijgbaar in een verpakking van 75gr.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 120 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Nelke op 10 April 2021
  5 from 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Aron op 5 April 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou