Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fudge Xpander Whip Conditioner

  17,95 9,95

  Fudge Xpander Whip Conditioner

  Productomschrijving

  Fudge Xpander Whip Conditioner is het ideale product voor fijn haar dat wel een flinke boost kan gebruiken. Voorheen was dit de Fudge Big Bold Oomf Conditioner, nu is de formule nog verder verbeterd. Ook is deze door deze grote salonverpakking nu nog aantrekkelijker in prijs.

  Hoe gebruik ik de Fudge Xpander Whip Conditioner?

  Nadat je de Fudge XPander Gelee Volume Shampoo uit je haren hebt gewassen neem je een kleine hoeveelheid Fudge Xpander Conditioner in de handpalm en masseer deze op de lengten en in de punten van je lokken. je kunt het eventueel even in laten trekken, voor een optimaal resultaat. 

   

  Is de Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo vrij van sulfaten?

  Dat Fudge mee gaat met haar tijd is wel duidelijk, ze blijven innoveren. Sulfaatvrije shampoo's zijn tegenwoordig niet meer lastig te krijgen. Ook de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Shampoo is vrij van sulfaten. Dat vinden wij een hele goede zet! 

   

  Is de Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo geschikt voor mijn haar?

  Kunnen je haren wel een flinke boost gebruiken? Zijn je lokken futloos? Dan is de Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo de match met jouw haren. Het zorgt ervoor dat je haren dikker worden, daarnaast zorgt het voor enorme volume en het zorgt voor een prachtige gezonde glans.  

   

  Is Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo cruelty free?

  Fudge denkt na bij het ontwikkelen van haar producten. Ze gaan met hun tijd mee en dat zie je niet alleen in de producten terug maar ook op de manier waarmee deze tot stand komen. Dierenproeven zijn absoluut verleden tijd, en Fudge maakt dan ook geen gebruik van dieren bij het testen van nieuwe producten. Oftewel de Fudge Xpander Whip Conditioner is cruelty free! Dat vind ons team ook helemaal super! Cruelty Free is de way to go. 

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Fudge Xpander Whip Conditioner?

  Kom je er niet helemaal uit, of heb je een vraag? Ons team helpt je graag, geheel vrijblijvend verder. Stuur je vraag naar [email protected] Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen. Bellen is sneller, wij zijn te bereiken tijdens kantooruren. 

   

  Fudge Xpander Whip Conditioner is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

  Fudge Xpander Whip Conditioner 250ml.

  Fudge Xpander Whip Conditioner 1000ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 7 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Zeer fijn product en ruikt lekker.
  Gepost door: h.braanker op 15 Maart 2021
  5 from 5
  Maar weinig van nodig (geldt ook voor de shampoo) en zeer prettig in gebruik. Mooie glans en ruikt lekker :-)
  Gepost door: Anoniem op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou