Luxe Giftsets

Filters

Luxe Giftsets

Hair Giftsets - Ontdek onze mooiste (voorverpakte) giftsets en bundels! 

Binnenkort een cadeautje nodig? Het valt niet mee om met een leuk, ingepakt en origineel cadeau te kopen. Waarom niet gewoon een giftset kopen! Dan heb je een voorverpakt, luxe geschenk en ook nog eens boordevol variatie. Het is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. 

De producten - die variëren van haarshampoo’s, stylingproducten, maar ook pigmentrijke haarverzorging - zijn onderdeel van jou haar ritueel. Om de hele lijn te kunnen ervaren, hebben wij ervoor gezorgd dat je je favoriete haarlijn tegen een betaalbare prijs kan beleven. Deze cadeaupaketten zijn bijzonder, want ze zijn bijna nergens anders verkrijgbaar. 

Je kan een giftset cadeau doen, om iemand te bedanken maar ook om iemand even lekker te verwennen. Giftsets zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Je kan een grote indruk achterlaten en dat heeft iedereen wel eens nodig! 

 

Kan een giftset als relatiegeschenk?

Een giftset is overal geschikt voor. Ook voor een relatiegeschenk of kerstpakket. Je kan er dus altijd mee aankomen. Het is natuurlijk altijd een mooi voordeel om je relatie een mooi cadeau te doen. Je maakt niet alleen een goede indruk, maar ook doe je wat leuks voor de ander. 

 

Zijn er ook giftsets die sulfaat en parabeen vrij zijn?

Ja, zeker! De giftsets van Maria Nila en REF Stockholm zijn sulfaat- en parabeenvrij. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en hierdoor heerlijk zacht en mild!

 

Zijn er giftsets die cruelty free zijn?

Maria Nila is helemaal cruelty free. Maria Nila is ontstaan uit liefde en medeleven voor dieren. Maria Nila is gecertificeerd door maar liefst drie organisaties die opkomen voor dierenrechten en die dierenleed willen uitbannen. De drie organisaties zijn: PETA, Leaping Bunny en de The Vega Sociaty. Ze spannen zich niet alleen in voor de dierenwereld maar ook voor het milieu en duurzaamheid. Ze zetten zich in voor verschillende organisaties om zo hun steentje bij te dragen aan het verbeteren van het klimaat.

 

Zijn er ook giftsets voor mannen? 

Ja zeker zijn deze er! De giftsets van Maria Nila zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Dit geldt ook voor de sets van L'Oreal. Ben je opzoek naar iets specifieks voor mannen, kijk dan eens naar de giftset van Reuzel. Dit is een prachtige set gericht op het scheren. Hierin zitten de nodige verzorgingsproducten om het scheerproces nog mooier, verzorgender en preciezer te maken. Maar ook American Crew heeft geweldige sets!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box