Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo - 300ml

  17,95 9,95

  TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo - 300ml

  Productomschrijving

  TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo reinigt het haar, met lichtgewicht formule, brengt het vochtgehalte en de glans op peil. Deze Hydrating Shampoo is alles waar je chemische behandelde haar om schreeuwt! Loop weer rond met haren die weer helemaal tot leven zijn gekomen! Door de mix van rose, gingseng extracten, tarwe proteïne en aminozuren houdt het het haar gezond en laat het heerlijk aanvoelen. De heerlijke frisse geur van munt blijft de hele dag aanwezig.

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo?

  Hieronder vindt je een korte opsomming van de unieke kenmerken die de TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo heeft. Kijk of deze briljante shampoo aansluit bij de wensen die jij stelt aan een shampoo en de behoeftes van je haren.

  • Voor chemische behandelde haren
  • Maximale hydratatie
  • Glans
  • Verzacht en verzocht je lokken
  • Gezond haar
  • Bevat rose, ginseng extract, tarwe proteïne en aminozuren

   

  Hoe gebruik ik de TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo? 

  Neem een normale hoeveelheid in de handpalmen en masseer dit in op nat haar. Laat het haar goed schuimen en spoel het vervolgens grondig uit.

   

  Is de TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo geschikt voor mijn haren?

  In een wereld leven waar chemische behandelde haren niet bestaan en waar alleen maar levendig, gekleurde haren bestaan die stralen? Voeg de TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo toe aan je douche ritueel en je zult ab-so-luut geen spijt krijgen! Verander je hoopje haar weer om in levendig, verzorgde en glanzende haren! TIGI is niet voor niks al jaren één van de best verkochte merken waar mensen al jaren trouwe klant van zijn!

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo?

  Ben je er nog niet helemaal uit of de TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo helemaal aansluit aan de behoeftes van je chemische behandelde haren? Vraag om raad bij ons team via [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. Wij helpen je graag op weg zodat jij dé shampoo vindt die aansluit bij de behoeftes van je lokken en je wensen. Of dat TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo is of een andere shampoo, wij vinden het belangrijk dat jij nog jaren kan genieten van je keuze!

  TIGI Catwalk Headshot Hydrating Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 300ml.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Top product, jammer dat deze niet in 750ml beschikbaar is
  Gepost door: amandelsmelanie op 15 Maart 2021

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou