Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schwarzkopf Igora Vario Blond Super Plus Blondeerpoeder - 450gr

  40,10 25,-

  Schwarzkopf Igora Vario Blond Super Plus Blondeerpoeder - 450gr

  Productomschrijving

  Igora Vario Blond Super Plus maakt een veilige en eenvoudige ontkleuring mogelijk. Ultra krachtige blondering voor een perfecte controle bij het oplichten voor alle highlight technieken en toepassing op het gehele hoofd. Geeft tot 8 tinten oplichting, de poeder is stofvrij en wit van kleur. Dit laatste zorgt voor een hoge, maar geen maximale neutralisering van geeltinten. Het effect is ook ietwat warmer.

  Dit is de vernieuwde uitvoering van de Schwarzkopf Igora Vario Blond Super Plus. Deze is verrijkt met de Fibre Bond Technologie. Deze technologie is ontwikkeld om haarbruggen in de haarvezels te versterken en haarbreuk drastisch te verminderen. Te gebruiken met Igora Royal Developer (3%/ 6%/ 9%).

   

  Disclaimer van ons team:
  We willen benadrukken dat het verven van haren specialistisch werk is en mede daardoor nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid op mislukte verfbeurten.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 5 reviews
  Schrijf je eigen review
  4 from 5
  Had wel gehoopt op de nieuwe verpakking vario blond super plus... daarom kocht ik m ook maar goed. De inhoud zal het zelfde zijn er het werkt prima!
  Gepost door: Amber op 13 April 2021
  5 from 5
  Gepost door: Phit op 6 April 2021
  Toon meer