Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  ilu Retractable Kabuki Brush - 201

  18,95 9,95

  ilu Retractable Kabuki Brush - 201

  Productomschrijving

  Ilu Retractable Kabuki Brush is een echte must-have. Doordat de borstel intrekbaar is, blijven de haren van de borstel in perfecte conditie. Handig voor wanneer je onderweg bent. Deze multifunctionele borstel is ideaal voor het aanbrengen van losse, geperste poeder, blusher en minerale foundations. Na gebruik trek je de borstel in, aluminium kap erop en de Retractable Kabuki Brush kan op een duurzame manier bewaard worden.  

   

  Hoe zorg je voor je Brush?

  Bij Haarspullen geloven wij in de duurzaamheid van onze producten, een goede verzorging hiervan draagt eraan bij om zo lang mogelijk van de producten te kunnen genieten. Was uw borstels regelmatig met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Voorkom dat er water op het houten handvat komt. Vorm de borstelharen na het spoelen in hun oorspronkelijke vorm en laat de borstel verticaal drogen met de borstelharen naar beneden.
  Heeft u nog vragen rondom de verzorging of het gebruik van dit product, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag aan het beste product voor u. 

  Toon meer

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou