Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Indola Innova Blond Addict Pink Rose Shampoo #1 Wash - 250ml

  16,95 7,95

  Indola Innova Blond Addict Pink Rose Shampoo #1 Wash - 250ml

  Productomschrijving

  Indola Innova Blond Addict Pink Rose Shampoo verfrist en reinigt je blonde lokken en geeft het een vleugje pastel Pink Rose mee.

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Indola Blond Addict Pink Rose Shampoo?

  Wij hebben een overzicht voor je gemaakt zodat je snel kan zien of de Indola Blond Addict Pink Rose Shampoo aansluit bij de behoeftes van je haren en de wensen die jij stelt :)

  • Vleugje pastel pink rose 
  • Voor blondines
  • Voedt en verzorgt


  Hoe gebruik ik de Indola Blond Addict Pink Rose Shampoo? 

  Indola Innova Blond Addict Shampoo is te gebruiken op zowel vochtig of handdoek droge haren. Verdeel een hoeveelheid shampoo over het haar. Masseer de shampoo licht in en laat het even inwerken. Spoel vervolgens het haar grondig uit met lauwwarm water. 

   

  Is Indola Blond Addict Pink Rose Shampoo wel écht geschikt voor mijn haren?

  Weet je toch niet helemaal zeker of dit is wat je zoekt, dan raden wij aan om even op de hoofdpagina Indola Washes te kijken. Hier staat alles wat je nodig hebt om een juiste beslissing te nemen. Wellicht heb je gekleurde haren, maar hebben ze meer behoefte om gehydrateerd te worden of te herstellen van het verven. Kom je er alsnog niet uit, neem dan gerust contact met ons team op. Wij helpen je graag verder.

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over de Indola Blond Addict Pink Rose Shampoo?

  Wellicht dat je nog met een vraag zit die je niet beantwoord krijgt met bovenstaande informatie. Neem in dat geval vrijblijvend contact op met ons team, wij helpen je namelijk graag verder.

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 13 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  De rose golden shampoo is gebruiksvriendelijk en werkt erg snel.
  voor een lichte rose twist laat je hem maar kort inwerken. wil je een intense rose kleur dan laat je hem wat langer zitten. Ik ben blond dus voor mij was een 2 min echt voldoende. Voor mijn dochter met donkerblond was de 5 min voldoende. Gebruik ervan hoeft echt maar eens in de 4 a 7 dagen. Een heel vriendelijk product zonder verven met hetzelfde effect en in verhouding dus erg goedkoop.
  Gepost door: lucievdvaart op 15 Maart 2021
  5 from 5
  Geeft een mooie roze glans over mijn blonde haar met high lights
  Gepost door: Anoniem op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou