• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Insight Damaged Hair Restructurizing Conditioner

      6,90

      Insight Damaged Hair Restructurizing Conditioner

      Productomschrijving

      De Insight Damaged Hair Restructurizing Conditioner is een diep voedende conditioner, speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. De conditioner herstructureert het haar met organische extracten als tarwekiemextract, olijfboter, arganolie en rijstzemelolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jouw haar er weer geweldig uit gaat zien en aanvoelt. Na gebruik is het haar weer zacht en glanzend zoals je eerder gewend was. Insight Restructurizing Conditioner versterkt de haarbol. Daarnaast verbetert het ook de helderheid, elasticiteit en het volume! Natuurlijk is deze conditioner, net als alle andere producten van Insight, vrij van minerale oliën, parabenen, kleurstoffen, siliconen en allergenen. Het product is gemaakt uit zo veel mogelijke biologische ingrediënten.

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 7 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Ik raad deze conditioner aan. Haar is zeer gehydrateerd en glad. Ik heb geen problemen met kammen en ik hou van deze geur. Het was de eerste keer dat ik dit product maakte en ik werd er verliefd op. Het werkt het beste compleet met shampoo en masker. Zeer efficiënt!!!
      Gepost door: Kinga op 26 Maart 2023
      5 from 5
      Heerlijk product. Geur, doet wat t belooft en zuinig in het gebruik.
      Gepost door: Alies op 11 November 2022
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »