• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Insight Damaged Hair Restructurizing Mask

      15,90

      Insight Damaged Hair Restructurizing Mask

      Productomschrijving

      De Insight Damaged Hair Restructurizing Mask is een herstellend masker dat beschadigd en kwetsbaar haar hersteld. Het masker zorgt ervoor dat het haar weer gaat glanzen en zijdezacht aanvoelt. Na gebruik van het masker is het haar helder, elastisch en heeft het meer volume dan voorheen. Ben je dus op zoek naar een voedende masker dat de conditie van het haar gelijk tijdens het gebruik intens verbetert? Dan ben je aan het goede adres! Het masker is net als alle andere producten van Insight vrij van minerale olie, parabenen, kleurstoffen, siliconen en allergene geuren. Verder bestaat het masker voornamelijk uit biologische ingrediënten, zoals bijvoorbeeld het tarwekiem extract, olijfolie, arganolie en rijstvliesolie. Je haalt de beste verzorging uit het masker als je deze combineert met de andere producten van de Insight Damaged Hair lijn. Combineer dit product dus met Insight Damaged Hair Restructurizing Shampoo en eventueel Insight Damaged Hair Restructurizing Conditioner voor een finishing touch!

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 5 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Geeft mijn haar een mooie boost!
      Gepost door: Jill op 25 Maart 2022
      5 from 5
      Een gezonde textuur kreeg mijn haar van dit product, aan te raden vooral als je wat dunner haar hebt zoals ik dat heb, voor mij werkte het top.
      Gepost door: Lian op 22 December 2021
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »