• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Insight Damaged Hair Restructurizing Shampoo

      6,90

      Insight Damaged Hair Restructurizing Shampoo

      Productomschrijving

      De Insight Damaged Hair Restructurizing Shampoo is een shampoo die het haar kan herstellen en ervoor zorgt dat het glanzend en zacht achter wordt gelaten. De shampoo heeft een voedende formule die rijk is aan actieve ingrediënten en laat het haar na gebruik er weer helder, elastisch en volumineus uitzien. De shampoo verzacht de haarvezel en versterkt de glans. De shampoo is ideaal voor beschadigd, gestrest haar en verbetert de conditie van het haar. De formule is verrijkt met organisch tarwekiemextract en herstellend fytocomplex. Dit bestaat uit olijfboter, arganolie en rijstzemelenolie. De shampoo is net als alle andere producten van Insight vrij van minerale olie, parabenen, kleurstoffen, siliconen en allergene geuren. Daarnaast zijn alle producten van Insight vegan en nikkel getest. 

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 10 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Fantastische shampoo, heel goed. Haar blijft veel beter zitten, hydrateert je haar! Heb ook de grote fles van de Sensitive shampoo, werkt heel goed voor gevoelige hoofdhuid.
      Gepost door: Laura op 6 Juni 2023
      5 from 5
      Make hair very soft! Effectively helps dry hair
      Gepost door: Joanne op 28 Februari 2023
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »