Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ivybears Vrouwen Hair Vitamins (60 stuks)

  0,- 14,95

  Ivybears Vrouwen Hair Vitamins (60 stuks)

  Productomschrijving

  Sweet Bunny Hare Hair Vitamins zijn heerlijke zachte haar vitamine konijntjes boordevol vitaminen. De hair vitamine zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar en stopt de haarbreuk. SweetBunnyHare Vitamins smaken naar de yoghurt gums van Katja en bevat een hoge dosis van Biotine tot wel 1667% van de normale dagelijkse hoeveelheid. Dit stimuleert de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid. Deze zijn belangrijk om de groei van het haar te bevorderen vanuit de hoofdhuid.

  De haar vitamines bevatten vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen voor een optimaal en langdurig resultaat. SweetBunnyHare Hair Vitaminen voeden het haar van binnenuit en verbeteren de algehele conditie van het haar.

   

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine?

  Wat er nou precies zo geweldig is aan de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine? Dat staat hieronder!

  • Sterker en gezonder haar
  • Vitamineboost voor je haren
  • 100% vegan
  • Cruelty free
  • Heerlijke smaak
    

  Hoe gebruik ik de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine?

  Neem deze heerlijke Hair Vitamine 2 maal per dag gedurende 30 dagen. Een potje bevat 60 gummykonijntjes, dat is goed voor 1 maand.

   

  Is de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine geschikt voor mij?

  Wil je weer een gezonde, volle bos met haren hebben? Dan is de de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine absoluut iets voor jou! Tover je futloze haren om in haren met meer body en een prachtige glans! En dan hebben we het nog niet eens over de overheerlijke smaak ;)

   

  Is de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine Cruelty Free?

  Tegenwoordig letten we met z'n allen op onze omgeving en denken we aan het milieu. Testen op dieren wordt ook steeds minder gedaan, maar is de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine nu ook Cruelty Free? Dat is die zeker! Er is niet getest op dieren met de deze Hair Vitamine, dus je kan ze met een gerust hart nemen.

   

  Is de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine 100% vegan?

  De Sweet Bunny Hare Hair Vitamine is 100% vegan, dus iedereen kan ze nemen! Hier is natuurlijk over nagedacht. Er zijn geen dierlijke ingrediënten gebruikt, dus voor alle vegans is dit een absolute must have!

   

  Zorgt Sweet Bunny Hare Hair Vitamine ervoor dat mijn haren sneller groeien?

  In principe wel. Het is echter per persoon verschillend wanneer de resultaten te zien zijn. Alle ingrediënten die zijn gebruikt zijn bewezen ingrediënten die de haargroei bevorderen. Omdat het om haargroei gaat zullen in de meeste gevallen het een aantal maanden duren voordat je zichtbaar resultaat zult zien. 

   

  Waar kan ik mijn vraag stellen over Sweet Bunny Hare Hair Vitamine?

  Ben je er nog niet helemaal uit of de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine geschikt is voor jou, of zit je nog met een vraag? Schakel de hulp in van ons team. Wij zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen zodat jij een keuze kan maken waar jij blij van wordt. Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren. De klantenservice is gesloten tijdens het weekeinde.

   

  Welke ingredienten zitten er allemaal in Sweet Bunny Hare Hair Vitamine?

  Voordat je zomaar een haarvitamine begint te nemen is het belangrijk dat je bewust bent van de ingrediënten die erin zitten. Actieve vitaminen en mineralen die erin zitten zijn: vitamine A, vitamine B6, foliumzuur vitamine B12, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine H (Biotine), panththeenzuur, jodium, zink, Choline, Inositol.

   

  Hebben de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine ook bijwerkingen?

  Ook is het heel verstandig om bewust te zijn van de eventuele bijwerkingen. Better safe than sorry. Voor zover bekend is zijn er geen bijwerkingen bij het nemen van de Sweet Bunny Hare Hair Vitamine.

   


  De Sweet Bunny Hare Hair Vitamine zijn glutenvrij en gelatinevrij.

  Reviews

  5 Vanaf 5Based on 13 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 Vanaf 5
  Al vaker in genomen. Super fijn en helpend producht.
  Gepost door: n.benkina op 15 Maart 2021
  4 Vanaf 5
  Gemakkelijk in te nemen en hebben een lekker smaakje
  Gepost door: kimberlyjanssens0 op 15 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou

  Hair Vitamins
  Hair Vitamins
  34,95 27,95
  Haarvitamines
  Haarvitamines
  26,95 22,95