• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      K18 Peptide Prep Detox Shampoo

      38,- 29,50

      K18 Peptide Prep Detox Shampoo

      Productomschrijving

      De K18 Peptide Prep Detox Shampoo is een shampoo die het haar intensief en diep reinigt en resten van stylingsproducten verwijdert. De hoofdhuid en haarzakjes worden ontdaan van vuil, siliconen en olie. Het verstoord het haar niet en is niet hard voor de hoofdhuid, deze shampoo heeft een pH waarde van 3.8-4.2, dit zorgt ervoor dat de pH-waarden van het haar en de hoofdhuid niet worden verstoord. De shampoo bevat ingrediënten om overtollige oliën te absorberen en talgophoping te voorkomen, zonder je haar uit te drogen. Na het gebruik van deze shampoo is je haar goed voorbereid op een vervolgbehandeling met het K18 Repair Hair Mask. De Peptide prep Detox Shampoo is ook op gekleurd haar te gebruiken en is vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten en kunstmatige kleurstoffen. 

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 2 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Wauw deze miste echt in combinatie met het masker, wat een verschil naar 1 keer wassen, nu nog de blauwe prep erbij want deze mag maar 1 keer per week!
      Gepost door: Sharon Verhagen op 9 Maart 2024
      5 from 5
      Alle producten van K18 maken een groot verschil voor de gezondheid van mijn haar.
      Gepost door: I. Witvliet op 14 November 2022

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »