Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  KASHŌKI Flat Foundation Brush - 104

  0,- 13,95

  KASHŌKI Flat Foundation Brush - 104

  Productomschrijving

  KASHOKI Flat Foundation Brush is perfecte kwast voor het aanbrengen van foundation. Met de kwast kun je zowel vloeibare- en poederfoundation aanbrengen. De foundation brush glijdt erg makkelijk over het gezicht waardoor je een erg egaal resultaat krijgt. Zo kun je een hele mooie natuurlijke make-up look creëren. 

   

  Wat zijn de belangrijke kenmerken van de KASHOKI Flat Foundation Brush? 

  Ben jij benieuwd naar de belangrijke kenmerken van de KASHOKI Flat Foundation Brush? Dan hebben wij die hieronder voor jou op een rijtje gezet:

  • Voor zowel vloeibare- en poederfoundation 
  • Egaal resultaat 
  • Platte kwast 

   

  Hoe gebruik ik de KASHOKI Flat Foundation Brush? 

  Neem een beetje foundation op je hand en verdeelt dit vervolgens met de kwast over je gezicht. Blend met de KASHOKI Flat Foundation Brush de foundation goed in je gezicht. Met deze foundation brush kun je erg makkelijk je foundation opbouwen. Pak dus telkens een beetje foundation van je hand, en bouw zo de foundation op.

   

  Wat is het resultaat van de KASHOKI Flat Foundation Brush?  

  Na het gebruik van de KASHOKI Flat Foundation Brush is je foundation heel egaal aangebracht, en heb je het zelf zo dekkend kunnen maken als dat je zelf wilt. 

   

  Waar kan ik mijn vragen stellen over de KASHOKI Flat Foundation Brush? 

  Heb jij nog een vraag over de KASHOKI Flat Foundation Brush? Of heb jij nog een vraag over één van onze andere make-up kwasten? Wij helpen jou! Je kan ons altijd mailen via [email protected], hier proberen wij zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar, hier zijn wij te bereiken binnen onze kantooruren. 

  Reviews

  0 Vanaf 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou