Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  KASHŌKI Sponge Olive Cut Red

  0,- 5,95

  KASHŌKI Sponge Olive Cut Red

  Productomschrijving

  KASHOKI Sponge Olive Cut Red is een superzachte spons waarmee je je make-up heel gemakkelijk over je gezicht kan verdelen. De spons heeft de vorm van een regendruppel met een grote onderkant en een kleine bovenkant, waardoor je erg makkelijk overal bij kan komen. De spons is erg zacht en zorgt voor een gelijkmatige goede dekking. 

   

  Wat zijn de belangrijke kenmerken van de KASHOKI Sponge Olive Cut Red? 

  Ben jij benieuwd naar de belangrijke kenmerken van de KASHOKI Sponge Olive Cut Red? Dan hebben wij die voor jou hieronder op een rijtje gezet: 

  • Vorm van een regendruppel 
  • Egaal resultaat 
  • Gelijkmatige dekking 
  • Rode kleur 

   

  Hoe gebruik ik de KASHOKI Sponge Olive Cut Red? 

  Voordat je de KASHOKI Sponge Olive Cut Red gaat gebruiken moet je hem eerst nat maken onder stromend water en vervolgens goed uitknijpen. Nu is de sponge wat groter en zachter. Doe daarna een beetje van je foundation op de sponge en verdeel dit over je gezicht. Vervolgens blend je de foundation zo goed mogelijk in voor zo'n egaal mogelijk resultaat.

   

  Wat is het resultaat van de KASHOKI Sponge Olive Cut Red? 

  Na het gebruik van de KASHOKI Sponge Olive Cut Red heb je je foundation heel gelijkmatig over je gezicht kunnen verdelen met egaal resultaat. 

   

  Waar kan ik mijn vragen stellen over de KASHOKI Sponge Olive Cut Red?  

  Heb jij nog een vraag over de KASHOKI Sponge Olive Cut Red? Of heb jij nog een vraag over één van de andere beautyblenders? Wij helpen jou! Je kan ons altijd mailen via [email protected], hier proberen wij zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar, hier zijn wij te bereiken binnen de kantooruren. 

  Reviews

  4 Vanaf 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  4 Vanaf 5
  Handige blender voor het aanbrengen van foundation.
  Gepost door: kelly-vm op 15 Maart 2021

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou