• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Maria Nila Colour Refresh 0.52 Dusty Pink

      17,90

      Maria Nila Colour Refresh 0.52 Dusty Pink

      Productomschrijving

      Maria Nila Colour Refresh Dusty Pink is een verzorgend masker met kleurpigmenten om uw haar eenvoudig op te frissen. Bovendien is het mogelijk om een nieuwe kleur aan te brengen, dit hangt af van de gekozen inwerktijd. De kleurpigmenten zijn al ontwikkeld, dit is ideaal, want hierdoor hoeft er niets meer toegevoegd te worden. Het masker bevat ons speciale Colour Guard Complex, waardoor het haar wordt verzorgd en beschermd. Het masker is 100% plantaardig en is vrij van sulfaten en parabenen. 
      Maria Nila Palett Colour Refresh is verkrijgbaar in 17 kleuropfrissers, waardoor het geschikt is voor verschillende haarkleuren. Bekijk ze allemaal!

      Toon meer

      Reviews

      4 from 5Based on 3 reviews
      Schrijf je eigen review
      3 from 5
      Fijn product. Ik laat het soms een uur intrekken en het resultaat is erg mooi. Helaas is het er bij mij vaak na 1x wassen al uit, na 2x wassen zie ik het echt niet meer in mijn haar. Ik gebruik het product op ontkleurd haar. 5 sterren voor het mooie resultaat maar toch 3 omdat het na 1x wassen er al uit is.
      Gepost door: Loes op 11 Mei 2022
      4 from 5
      Kon helaas nergens een voorbeeld vinden van de kleur, maar heb toch de gok gewaagd. Ik ging voor een oud roze en dat is zeker gelukt. Ik heb hem zelf met een beetje pink pop gemixt en conditioner, om het beste resultaat te krijgen. Zeker aan te raden voor op uitgewassen roze of max. een donker blonde haar kleur. Heb mijn haar tot nu toe 3/4x gewassen en de kleur amper uitgewassen!
      Gepost door: Louise op 7 Juni 2021
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou