• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Mediceuticals Cellagen Follicle Revitalizer Leave-in Lotion

   31,50

   Mediceuticals Cellagen Follicle Revitalizer Leave-in Lotion

   Productomschrijving

   Wil jij graag een volle haarbos? Ben je helemaal klaar met een onrustige hoofdhuid? Dan hebben wij het product voor jou! Mediceuticals introduceert de Cellagen Bioactive Follicle Stimulator. Dit is een dermatologische leave - in lotion voor je haar en hoofdhuid. Dit gaat haaruitval tegen en zorgt ervoor dat de hoofdhuid weer rustig wordt. 

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 15 reviews
   Schrijf je eigen review
   3 from 5
   ik gebruik dit product pas sinds eind januari dit jaar en natuurlijk zie ik nog geen resultaat. Helaas, maar ik geef het nog niet op en ik hoop echt dat dit middel werkt om weer wat meer haarzakjes tot groeien te stimuleren zodat je mijn hoofdhuid niet zo erg door mijn haar ziet glimmen. Kortom: ik ga gewoon lekker door met gebruik van dit middel.
   Gepost door: S.Sannes op 26 Maart 2023
   5 from 5

   Ik kreeg last van haaruitval. Zo erg dat je door mijn haar heen mijn hoofdhuid zag. Ik ben ervoor bij een kapper geweest gespecialiseerd in haarverlies. Zij raadde me dit aan icm de shampoo en conditioner. Na 2-3 weken werd de haaruitval minder. En na nog een aantal weken werd mijn haar zichtbaar meer en zag je mijn hoofdhuid minder. Nu na de zwangerschap gebruik ik het weer en nog geen haaruitval gezin

   Gepost door: Sylvana op 18 Juli 2022
   Toon meer

   Aanbevolen

   Speciaal aanbevolen voor jou