Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag!

  Attitude

  Attitude Living is hèt merk voor elk gezin. Wat ooit begon als veilige schoonmaakmiddelen voor in huis, in verband met babies en kleintjes die overal aan zitten en hun handjes in hun mondje stoppen is uitgelopen tot een compleet gezinsmerk die 100% veilig is. Voor de ouders, kinderen, babies, het huishouden en zelfs de huisdier Toon meer

  Merken

  Producttype

  16 Producten
  Luier Zink Creme
  Op voorraad
  8,39

  Attitude Living is hèt merk voor elk gezin. Wat ooit begon als veilige schoonmaakmiddelen voor in huis, in verband met babies en kleintjes die overal aan zitten en hun handjes in hun mondje stoppen is uitgelopen tot een compleet gezinsmerk die 100% veilig is. Voor de ouders, kinderen, babies, het huishouden en zelfs de huisdieren! Wij mogen met vol trots dit merk voeren en wij zijn helemaal lyrisch over dit briljante merk!

   

  Baby Leaves is dè lijn voor de allerkleinste

  Voor de allerkleinste is er de Baby Leaves ontwikkeld. Uit deze heerlijke lijn van Attitude hebben wij twee varianten. Namelijk de parfumvrije lijn en de Pear/Nectar lijn. Beide lijnen zijn volledig vrij van schadelijk ingrediënten zoals kankerverwekkende stoffen en hormoonverstoorders. Dit wilde gewoon niet op je precieus baby smeren, wetende dat het in het lichaam kan gaan zitten. Deze babycare lijn bestaat uit een 2in1 shampoo/bodywash, 2in1 Foamingwash en BillenBalsem. De Pear/Nectar lijn bestaat uit een 2in1 shampoo/bodywash, 2in1 Foamingwash, Bodylotion en Bubble Bath Wash. 

   

  Baby Laundry voor de allerkleinste 

   

   

  Little Leaves is voor alle kids

   

  Blooming Belly is dè verzorging voor de zwangere mom to be's en mama's

   

   

  Super Leaves is voor de volwassenen, de mama's en de papa's

  dafad

   

  Waar kan ik meer informatie vinden over het merk Attitude Living?

  Attitude Living - het veiligste baby en kind merk!