• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 20:00uur.

   Cactus Crush

   Lee Stafford Cactus Crush - speciaal om droog haar wat extra liefde te geven! Als jou haren snakken naar hydratatie, dan past deze lijn bij jouw haartype. De producten zijn verrijkt met cactus vitaminen en hydrateert het haar optimaal!   Wat kan de Cactus Crush lijn jou bieden? Hieronder de belangrijkste kenmerken van de Cactus Crush collectie: Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   2 Producten

   Lee Stafford Cactus Crush - speciaal om droog haar wat extra liefde te geven! Als jou haren snakken naar hydratatie, dan past deze lijn bij jouw haartype. De producten zijn verrijkt met cactus vitaminen en hydrateert het haar optimaal!

    

   Wat kan de Cactus Crush lijn jou bieden?

   Hieronder de belangrijkste kenmerken van de Cactus Crush collectie:

   • Vult droog/uitgedroogd haar aan
   • Laat het haar herlevend eruit zien
   • Bevat antioxiderende vitamine- en voedende eigenschappen van de cactus
   • Brengt de vochtbalans van je haar in evenwicht 
   • Extreem hydraterend 
   • Laat je haar er weer gezond uit zien
   • Smells like summer 
   • Beschermt tegen beschadiging en barre weersomstandigheden 

    

   Uit welke producten bestaat de Cactus Crush lijn?

   Deze lijn heeft alles om je haren een hydratatie-boost te geven:

   Lee Stafford Cactus Crush Succulent ShampooBreng je haren weer tot leven met deze intens hydraterende shampoo van Lee Stafford. Verrijkt met Cactus en wilde limoen! 

   Lee Stafford Cactus Crush Succulent Conditioner - Maakt je haar makkelijk doorkambaar en is enorm hydraterend. Na het wassen houd je een prachtige glans over en ook niet geheel onbelangrijk maakt deze conditioner je haar niet zwaar. Soft & glowy hair, dat wil iedereen toch? 

   Lee Stafford Cactus Crush Moisture Mask - Een intensief hydraterend masker, die het vocht level in je haren herstelt! Het masker zit vol met goede vitamines die je haar weer prachtig laat glanzen. Dus wil jij een excuusje om nog langer in bad te blijven zitten of onder de douche te staan, en vervolgens ook nog eens je haren goed te verzorgen en te laten stralen:) 

   Lee Stafford Cactus Crush Dazzle Drops - Een super serum die non-greasy, non-oily en gewichtloos is. Net zoals de andere producten uit deze lijn hydrateert en verzorgen deze dazzle drops je haren. Ook super chill het laat je haar er niet vettig uitzien, check it out! 

    

   Voor wie is de Cactus Crush lijn geschikt? 

   Deze lijn is ideaal voor mensen met droge haren, die erg toe zijn aan hydratatie. Alle producten van de Cactus Crush lijn zijn ontworpen om de vochtbalans in je haar weer in evenwicht te brengen. Met als resultaat dat je haar er weer gezond en stralend uit ziet!

    

   Zijn de producten uit de Cactus crush lijn vegan en cruelty free?

   Alle producten van Lee Stafford zijn cruelty free. Ze zijn namelijk tegen het testen op dieren en doen daar niet aan mee. Zowel ingrediënten als finished products, ze worden beide niet getest op dieren. Bovendien zijn de producten van Lee Stafford vegan friendly, omdat er in sommige producten bijenwas gebruikt wordt.

    

   Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van de Cactus Crush lijn?

   Niet heel veel mensen weten dit, maar onder de stekelige buitenkant van de kaktus ligt een hydraterende olie-extract. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt om droog en beschadigd haar te behandelen. Dit is dus het belangrijkste product van de lijn, sterker nog de hele lijn draait om dit ingrediënt. Cactusolie bevat intensieve mineralen om het natuurlijke vochtgehalte van het haar te helpen herstellen. En zorgt ervoor dat uitgedroogd en dof haar er weer levend uit te laten zien. Lee Stafford heeft deze cactus olie gecombineerd met een cocktail van wilde limoen en  Watermelon Seed Oil. Limoen voedt niet alleen het haar, maar de samenstelling van fruitzuur helpt de hoofdhuid en een natuurlijke wijze te exfoliëren. Een van de andere bijzondere ingrediënten is de Watermelon seed oil, deze olie wordt direct uit de zaden gehaald door ze te drogen totdat er geen vocht meer is. Misschien ken je het ook als Ootanga-olie of Kalahari-olie. Al deze vormen staan bekend door de zeer lichte, bijna vetvrije olie die wonderen doet om haar en hoofdhuid te hydrateren.