Terug

L'Oreal Inforcer

Filters

L'Oreal Inforcer is er speciaal voor jouw beschadigde haar! Op zoek naar producten waardoor je eindelijk weer met je borstel door je haar heen kan glijden? Zoek niet veel verder, Inforcer heeft namelijk een ruim assortiment met producten die jouw droom doet vervullen. Na gebruik van deze producten verandert jouw haar aanzienlijk. Glanzend en doorkambaarheid? Check! Jouw haar is meteen sterker na gebruik van deze lijn. Inforcer, de versterkende en anti-haarbreuk lijn, verrijkt met Biotin en vitamine B6. 

Welke producten horen bij de L'Oreal Inforcer lijn?

L'Oreal Inforcer bestaat uit een shampoo, een conditioner, een masker, een serum en twee leave in treatments. 

Hieronder staat een rijtje met alle producten uit de Inforcer lijn die Haarspullen.nl je aanbiedt!

Verkrijgbaar in de maten 300ml, 500ml, 1500ml

Verkrijgbaar in de maten 200ml en 750ml.

Verkrijgbaar in de maten 250ml en 500ml.

Voor wie is de L'Oreal Inforcer lijn gemaakt?

Alle producten van de Inforcer lijn zijn gericht op het herstel van het haar. Doorkambaarheid en sterk haar is L'Oreals doel met deze lijn. Heb jij je haar beschadigd door het gebruik van warmtetools? Of is jouw haar erg beschadigd na het verven? L'Oreal is er voor jou en al jouw haarproblemen! Alle producten van deze lijn voegen wat toe aan de gezondheid en het herstel van jouw haar. Gebruik op een normale dag de shampoo en conditioner en voeg 1 a 2 maal per week en extra treatment toe! Verschil zul je zeker merken. Het is weer tijd om te genieten van jouw haar en niet rond te blijven lopen met een beschadigd kapsel vol ondoorkambare knopen. 

Wat doen de toegevoegde 'Vitamine B6 en Biotin in L'Oreal Inforcer voor je haar?

Dat vitamine B ontzettend goed is voor haar en nagels, komt waarschijnlijk niet als een schok. Elke versie van vitamine B heeft z'n eigen voordelen en werkingen! De vitamine B6 die in L'Oreal Inforcer zit, zorgt ervoor dat een cel goed kan groeien. Laat wij nou net volledig bestaan uit cellen! Wat dit zal betekenen voor het haar, is dat het sneller en gezonder groeit. 

Biotin is een iets minder bekende ingrediënt dan vitamine B die overal goed voor lijkt te zijn. Maar wat doet Biotin precies voor je haar? Welke voordelen haalt jouw haar hier uit? Een te kort aan Biotin kan in ieder geval wel veel slechts betekenen voor het haar. Het haar kan uitvallen en er kan eventueel vermoeidheid optreden en de concentratie kan verminderen. Natuurlijk zal L'Oreal Inforcer geen verandering brengen aan je concentratie of vermoeidheid, maar het zal wel de gezondheid van het haar verbeteren en je lokken sterker maken. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4,59 / 5 - 2732 Reviews @ Trusted Shops