• Incl.Excl.
  BTW
 • GIFTS
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Hulp nodig?

   Wij helpen je graag!

   L'Oreal Curl Contour

   L'Oréal Curl Contour! De ideale verzorgingslijn voor je krullen. Alle producten van L'Oréal Curl Contour hydrateren, definiëren, voeden en verzorgen jou haar. De producten van L'Oréal Curl Contour doen niet alleen goed bij een bos krullen maar ook bij slag en golvend haar. En wat je niet zou denken maar deze producten kan je ook bij steil haar Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   1 Product
   -37%
   Curl Contour Masker
   Niet op voorraad
   12,50

   L'Oréal Curl Contour! De ideale verzorgingslijn voor je krullen. Alle producten van L'Oréal Curl Contour hydrateren, definiëren, voeden en verzorgen jou haar. De producten van L'Oréal Curl Contour doen niet alleen goed bij een bos krullen maar ook bij slag en golvend haar. En wat je niet zou denken maar deze producten kan je ook bij steil haar gebruiken als voorbereiding op het krullen met een stylingtool. De technologie van L'Oréal Curl Contour is gebaseerd op golvend en krullend haar. Ook bevatten de producten van L'Oréal een nieuwe formule. De nieuwe formule is gebaseerd op een cross-technologie en heet ook wel olie micro-emulsie. De formule is zo gemaakt dat de producten van L'Oréal Curl Contour je haar voeden maar niet verzwaren. De formule bevat incell en glycerine. Incell zorgt voor de voeding van je haar tot diep in de vezels. Glycerine zorgt ervoor dat iedere krul weer veerkracht en stevigheid krijgt. Ook definieert glycerine je haar.

   Welke producten bevat de L'Oréal Curl Contour lijn?

   De producten die wij aanbieden van L'Oréal Curl Contour zijn de L'Oréal Curl Contour shampoo, L'Oréal Curl Contour mask, L'Oréal Curl Contour lotion. 

   L'Oréal Curl Contour shampoo is een shampoo die ervoor zorgt dat je krullen er intenser uit gaan zien. De shampoo heeft een reinigende en verfrissende werking. 

   L'Oréal Curl Contour mask is een masker die geschikt is voor krullend, golvend en steil haar. L'Oréal Curl Contour mask voed het haar tot diep in de haarvezels. Ook zorgt het masker voor definitie, versterking en veerkracht.

   L'Oréal Curl Contour lotion is een leave-in lotion met een voedende, versterkende en glanzende werking. Het is een makkelijke leave-in lotion die je niet uit hoeft te spoelen. Ook gaat de lotion pluis tegen.  

   Voor welk haartype is L'Oréal Curl Contour?

   Natuurlijk is de shampoo ideaal voor je haar als je een bos krullen hebt. De shampoo voed en definieert elke krul. Heb je niet een hele bos krullen, maar golvend haar? Dan is deze shampoo ook goed voor jou haar. De golven in je haar worden verzorgt en gaan er weer gezond uitzien. Je zou denken de L'Oréal Curl Contour shampoo alleen voor krullen is, maar voor steil haar doet de L'Oréal Curl Contour shampoo ook goed zijn werk. Want de L'Oréal Curl Contour shampoo bereidt je haar voor op de krullen die je maakt door de krultang. 

   Wat is de technologie in L'Oréal Curl Contour?

   De technologie van L'Oréal Curl Contour is gebaseerd op golvend en krullend haar. De technologie bevat incell dat ervoor zorgt dat je haar goed gevoed word tot diep in de haarvezels. Ook bevat de technologie van L'Oréal Curl Contour shampoo glycerine. Glycerine gaat over het uiterlijk van het haar. Glycerine geeft je krullen meer definitie, stevigheid en veerkracht. De nieuwe technologie heet ook wel olie microemulsie. Deze technologie voed het haar zonder het te verzwaren en bevat de ideale ingrediënten om je haar te voeden en te definiëren. De perfecte technologie voor jou krullen.

   Kan je de producten van L'Oreal Curl Contour met elkaar combineren?

   Ja zeker! Het belangrijkste is dat je je haar eerst hebt gewassen. En dat doe je natuurlijk het beste met L'Oréal Curl Contour shampoo. Na het gebruik van L'Oréal Curl Contour shampoo gaan je haarschubben open staan. Wanneer je haarschubben open staan is het het beste om dan L'Oréal Curl Contour mask in te brengen. Door de openstaande haarschubben word het masker goed opgenomen. Het beste is om daarna je haar schubben weer te sluiten met een conditioner. In dit geval kan je dan het beste L'Oréal Curl Contour Lotion gebruiken. 

   Waar kan je vragen stellen over de producten van L'Oréal Curl Contour?

   Je kan met alles bij ons team terecht! Is er iets onduidelijk? Of wil je advies? Dan staan wij voor je klaar. Je kan ons bereiken tussen de kantooruren van maandag tot en met vrijdag. De kantooruren zijn tussen 09:00 en 17:00. Voor uw vragen kan je het beste bellen naar 038-4582584 of mailen naar [email protected] 

   Nog wat leuks! Als je iets voor 23:30 besteld dan heb je het de volgende dag in huis. En koop je producten voor meer dan 35 euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen.