L'Óreal Techni. Art French Girl Hair

Filters

L'Óreal Tecni. Art French Girl Hair is een lijn die bestemd is voor normaal tot dik haar.

De producten geven het haar een “messy” effect van een nachtje uit in de stad, met de haaraanzet zonder en de haarlengten met natuurlijke glans. Ze hebben beiden een strong hold van wel 48 uur!

 

Welke producten zitten bij de L’Oreal Tecni Art French Girl lijn?

Er zijn twee producten die in de L’Óreal Tecni Art French Girl Hair erbij horen. Dat zijn:

L'Oréal French Girl Hair Tecni Art French Froissé is een textuur verhogende crème voor dik haar.

Voor uitdagend 'messy' haar. Met deze stylingscrème komt er bij de aanzet geen volume, maar krijgen de lengten juist een ongekende textuur en glans. Zoals L'Oréal het zelf zegt: je haar ziet eruit na een avondje stappen in Parijs. Lekker nonchalant!

 

L'Oreal French Girl Hair Tecni Art Messy Cliché is een spray speciaal ontworpen voor fijn en futloos haar dat een beetje volume mist. Bij gebruik van de Messy Cliché krijgt het haar een 'messy' textuur in de haarlengtes en punten. Maak een warrige look waarmee jij volledig thuishoort bij een nachtje uit in de stad Parijs. Naast dat het haar een enorme oppepper lijkt te krijgen, is het haar ook 48 uur pluisvrij en weerstaat het zelfs de Parijse luchtvochtigheid. Bestemd voor elk haartype, maar in het bijzonder voor fijn en normaal haar. L'Oreal French Girl Hair Tecni Art Messy Cliché laat geen resten achter terwijl het je de nonchalante look geeft die je graag ziet in je haren.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de L'Oreal TecniArt French Girl Hair Froisse?

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste kenmerken die L'Oreal TecniArt French Girl Hair Froisse zo’n geweldig product maakt:

  • Speciaal voor dik haar
  • Geen volume bij de aanzet
  • Prachtige glans

 

Wat zijn de kwaliteiten van L'Oreal French Girl Hair Tecni Art Messy Cliché?

Hieronder staat een kort overzicht van een aantal kwaliteiten die L'Oreal French Girl Hair Tecni Art Messy Cliché de moeite waard maken:

  • Zachte textuur door het hele haar.
  • Laat het haar opleven.
  • Natuurlijke glans.
  • Brengt volume in fijn haar.
  • 48 uur pluisvrij haar.
  • Sterkte 1/6.
  • Voor alle haartypes

 

 

Zijn de L’Oreal Tecni Art French Girl producten vrij van parabenen en sulfaten?

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar de beste producten voor ons haar. Hierbij hebben we het liefst producten zonder sulfaten en parabenen. Of er sulfaten en parabenen in dit product zitten? Dit product is vrij van parabenen maar niet van sulfaten!

 

Zijn de L’Oreal Tecni Art French Girl producten cruelty free?

Vegan producten zijn helemaal in! Steeds meer merken zoeken naar een manier om cruelty free producten te produceren. Wij zijn in ieder geval voor! L'Oreal creëert tegenwoordig ook vegan producten, maar helaas zijn de producten uit deze lijn hier niet in meegenomen. De producten van L'Oreal TecniArt French Girl Hair Froisse zijn dus niet vegan of cruelty free.

 

Benieuwd naar het resultaat van de producten?

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd wat het product doet en wat het resultaat wordt. Team Haarspullen heeft daarom speciaal voor jou twee filmpjes waarbij je kan zien hoe je de producten moet gebruiken.

 

L'Oréal French Girl Hair Tecni Art French Froissé

L'Oreal French Girl Hair Tecni Art Messy Cliché

 

Waar kan ik terecht met mijn vraag over L'Oreal Tecni. Art French Girl Hair lijn?

Heb je een vraag of meerdere vragen, neem dan contact op met ons team via de mail op [email protected] Heb je een snelle vraag, bel ons team dan tussen 9-17 uur. Wij zorgen ervoor dat je de bestelling de volgende dag thuis geleverd krijgt, mits je je order plaatst voor 23:30 en het product voorradig is. Is het bedrag van je order €35,- of hoger, dan wordt je pakketje gratis op de post gedaan. Ben je niet in de gelegenheid om direct te betalen, wij bieden onze klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ons team wenst je veel plezier met het shoppen van de L'Oreal TecniArt French Girl Hair producten bij ons!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4.63 / 5 - 3904 Reviews @ Trusted Shops