• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 20:00uur.

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   Textiel Spray
   Op voorraad
   24,95

   Mosquitno heeft producten die ervoor zorgen dat jij geen vervelende muggenbulten krijgt. Het bedrijf is in 2009 opgestart en vanaf toen heel hard gegroeid. Ze proberen steeds weer te kijken naar nieuwe producten die ze kunnen bedenken of uitbrengen waardoor ze vernieuwend blijven. In sommige anti-mug producten zit een giftige stof genaamd ‘deet‘. Mosquitno heeft producten ontwikkeld die deze stof niet bevatten. De anti-muggenbeet producten zijn gemaakt met een lekkere geur en een verzorgende werking, waardoor ze zich onderscheiden met andere producten.  

    

   Waar staat Mosquitno voor?

   Mosquitno vindt het belangrijk dat je op een fijne manier beschermd wordt tegen een insectenbeet. Maar ook vinden ze het belangrijk dat er geen giftige stoffen in hun producten zitten, zodat de muggen niet overlijden en het geen indirecte dierenmishandeling is. Ze willen ervoor zorgen dat hun producten minimale milieu impact hebben zodat de producten voor iedereen eerlijk zijn. 

    

   Hoe werkt Mosquitno?

   Mosquitno helpt jong en oud te beschermen tegen insectensteken. Mosquitno heeft speciale producten gecreëerd waar de dieren niet aan zullen lijden maar wel zullen afschrikken. De meeste insecten bestrijders hebben een sterke geur. Mosquitno brengt daar verandering in. De producten ruiken namelijk heerlijk en helpt je zonder insecten de dag door te komen. 

    

   Zijn de MosquitNo producten voor mij geschikt? 

   Mosquitno vindt het belangrijk om iedereen te kunnen helpen met het tegen te gaan van insectensteken. Daarom vinden ze het belangrijk dat iedere leeftijd hier gebruik van kan maken. Iedereen heeft wel is last van een muggen of insecten prik, helaas. De cosmetica producten zijn daarom geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Zo is iedereen beschermd tegen iedere insecten beet! 

    

   Is citronella schadelijk voor het milieu?

   Citronella verdampt gedeeltelijk in de lucht volgens het National Pesticide Information Center. Als het vervolgens in het water terecht komt dan zal de citronella verdampen van het oppervlak. Het heeft vervolgens uren nodig voordat de citronella afgebroken is. Er zijn dan wel bacteriën die ervoor zorgen dat de citronella gemakkelijk afgebroken wordt. Je vraagt je nu waarschijnlijk af of citronella schadelijk is voor vogels, insecten of zeedieren. Citronella is praktisch gezien niet giftig voor vogels. Het is dan wel licht giftig voor vissen en andere dieren in het water. De olie van de citronella stoot insecten af en zal ze niet doden. Citronella heeft geen invloed op vogels, vissen of andere dieren in het wild vanwege de lage giftigheidsgraad.

    

   Wat zit er in Citriodiol?

   Citriodiol is een ingrediënt die werkt als een anti-muggenmiddel. Het bestaat uit een aantal bestanddelen. Citriodiol is namelijk wel geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen vanaf 6 maanden. Het werkt als een afweermiddel van de olie die is afgeleid van de Eucalyptus.  In tegenstelling tot andere producten op basis van essentiële oliën, heeft Citriodiol de strengste veiligheids- en werkzaamheid tests doorstaan. En is deze goedgekeurd door verschillende instanties. Hierbij is dan ook rekening gehouden met de natuur.

    

   Kun je zwemmen met de producten van MosquitNo?

   Waterproof producten geven aan dat het product tijdens het zwemmen op de huid blijft zitten, maar dit betekent niet dat de crème de hele dag blijft zitten. Je kunt wel met de producten zwemmen, maar het is goed om je daarna nog even goed in te smeren. Zo weet je zeker dat je beschermd blijft tegen de muggen.

    

   Hoe lang werken de producten van MosquitNo?

   De MosquitNo Parfum blijft tot 10 uur bescherming geven tegen insecten en zorgt ervoor dat het lichaam in een heerlijk parfum blijft. 

   • De Zonnebrand biedt tot 6 uur bescherming.
   • De After Sun biedt tot 8 uur bescherming.
   • De Geuren bieden tot wel 10 uur bescherming.
   • De Bodylotion blijft tot 8 uur zitten.

    

   Wat betekent 100% deetvrij?

   Deet is een insectenwerende stof wat sommige mensen liever niet gebruiken of die niet tegen de stof kunnen. Dit geldt vooral voor zwangere vrouwen, mensen met een gevoelige huid en kleine kinderen ( vanaf 3 maanden). 100% deetvrij betekent dat er geen deet in de producten zitten. Citriodiol is een natuurlijk alternatief dat Mosquitno gebruikt om de Deet te vervangen. 

    

   Waar kan ik mijn vraag stellen over MosquitNo?

   Is er nog een vraag onbeantwoord gebleven over MosquitNo, neem dan gerust contact op met onze klantenservice! We helpen je graag verder bij al jouw beautyvragen. Bel ons tijdens kantooruren om even te sparren of mail je vraag naar [email protected]