• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 20:00uur.

   Schwarzkopf Silhouette

   Schwarzkopf Silhouette is een lijn die geschikt is voor de dagelijkse styling en een natuurlijke, subtiele look. Schwarzkopf Silhouette bestaat uit 2 lijnen: Silhouette Flexible Hold voor een natuurlijk en flexibel resultaat en Silhouette Super Hold met sprays, gel en een mousse voor extra stevigheid. De producten geven jouw haren een prachtige, na Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   8 Producten

   Schwarzkopf Silhouette is een lijn die geschikt is voor de dagelijkse styling en een natuurlijke, subtiele look. Schwarzkopf Silhouette bestaat uit 2 lijnen: Silhouette Flexible Hold voor een natuurlijk en flexibel resultaat en Silhouette Super Hold met sprays, gel en een mousse voor extra stevigheid. De producten geven jouw haren een prachtige, natuurlijke look zonder het onnodig te verzwaren.

    

   Waaruit bestaat het Schwarzkopf Silhouette assortiment?

   Flexible Hold Assortiment

   Het Silhouette Flexible Hold assortiment is op maat gemaakt voor de kapsalon, maar ook perfect voor bij jou thuis! Door de lichtgewicht formules, met flexibele ingrediënten, creëer jij de gewenste look met een natuurlijke glans en veerkracht. Deze lijn geeft jouw de vertrouwde versteviging, maar met de nodige flexibiliteit en onzichtbaarheid. 

    

   Super Hold Range

   Het Silhouette Super Hold assortiment bestaat uit sprays, gel en een mousse. Het biedt de hold die je nodig hebt voor een goede versteviging, met een langdurige en krachtige controle. Daarnaast biedt deze lijn ook nog de nodige glans, zodat jij altijd met een prachtige look over straat kunt.