Terug

Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect

Filters

Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect

Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect is speciaal ontwikkeld voor dikke, ruw, golvende, krullende onhandelbare en pluizige lokken. Iedereen wil veel en dik haar, maar realiseren zich niet dat dikke haren en veel haar en soms ook nog onwijs veel volume ook z'n uitdagingen kent. Dit weet het team op de HQ van Schwarzkopf Professional ook en daarom zijn ze op de markt gekomen met Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect.

 

Wat maakt de Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect lijn zo bijzonder?

De Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect lijn heeft verschillende belangrijkste ingrediënten, maar de belangrijkste is het Amino Smoothener. Dit is en zeer doeltreffende aminozuursamenstelling die je lokken diep voeden. Hierdoor worden dikke, ruwe en kroezende lokken tegengegaan en wordt dit ook voor een lange tijd handelbaar. Lokken die pluizen is dan ook verleden tijd! Hallo prachtige lokken die glad en handelbaar zijn met een prachtige glans!

 

Hoe werkt de technologie van de Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect lijn?

De Schwarzkopf Professional Bonacure Keratin Smooth Perfect Lijn belangrijkste ingieten is de Amino Smoothener. Wat is hier precies de achterliggende wetenschap achter? De Amino Smoothener bevat meerdere ingrediënten, welke dat zijn? Schwarzkopf Professional Bonacure Keratin Smooth Perfect bevat keratine. Keratine wordt afgezet op de ruwe deeltjes van je lokken. Het maakt het oppervlak van je lokken zachter en het verzegt voedende verzorgingsagenten in je lokken. 

Schwarzkopf Professional Bonacure Keratin Smooth Perfect bevat ook pantheon. Panthenol zorgt voor hydratatie van je lokken. De vochtinhoud in je haren wordt hierdoor in evenwicht gehouden, en hierdoor wordt de handelbaarheid van je haren verbetert.

Schwarzkopf Professional Bonacure Keratin Smooth Perfect bevat daarnaast ook lichtgewicht oliën. Deze oliën voegen gladheid toe aan je lokken en versterkten de glans intens!

Uiteraard bevat de Schwarzkopf Professional Bonacure Keratin Smooth Perfect lijn ook de Cell Perfector Technologie. Deze technologie biedt extra verzorging voor alle haartypes. Herstelt je haar van binnenuit en vult je holtes op aan de buitenkant. Daarnaast herstelt het de elasticiteit van je haren en geeft het sterkte aan je haren en geeft het een prachtige glans. Deze technologie zit niet voor niks in alle lijnen van Schwarzkopf Professional!

 

Is de Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect geschikt voor mijn haren?

 

Waar kan ik mijn vraag stellen over de Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect lijn?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Haarspullen.nl 4,59 / 5 - 2732 Reviews @ Trusted Shops