Style Sexy Hair

Filters

Style Sexy Hair heeft een nieuwe stylingslijn, namelijk Style Sexy Hair. Met deze lijn kan elke gewenste look in elke stijl op ieder moment worden gecreëerd. De Style Sexy Hair lijn is extreem veelzijdig en te gebruiken voor het creëren van volume, controle, textuur en definitie. 

Deze lijn bevat een aantal unieke stylingsproducten die je nog nooit eerder hebt gezien. De stoere zwarte verpakkingen van de producten verhullen al dat het om stijlvolle, sexy producten gaat!

De Style-lijn is helemaal compleet met de oersterke Hard Up Gel en Shaping Cream. Met de Hard Up Gel creëer je de meest extreme looks die alle ondersteuning kunnen gebruiken. Terwijl je met Shaping Cream juist over een zeer soepele haarcrème beschikt, die je makkelijk door zowel kort haar als langer haar werkt!

Ben je op zoek naar krachtige stylingproducten die een maximale hold als maximale glans heeft? Of juist een matte finish in combinatie met super krachtige hold heeft? Dan is deze Style productlijn van Sexy Hair iets voor jou!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box