TIGI Haircare S-Factor Health Factor

Filters

TIGI Haircare S-Factor Health Factor is speciaal voor je droge haren ontwikkeld. TIGI Haircare S-Factor Health Factor lijn kan dagelijks worden gebruikt en versterkt je haar aanzienlijk. Het voedt je haren intensief en het zorgt er daarnaast dat je haarschubben sluiten. Waarom dit goed is? Droge haren schreeuwen om vocht, maar het is natuurlijk fijn als dat ook echt in je haren blijven zitten. Doordat de haarschubben worden gesloten blijft het vochtgehalte van je haren optimaal. En laat dat nou precies zijn waar je lokken zoveel behoefte aanheeft. Ook krijgen je haren weer een prachtige glans, en het fijne is -> je haarkleur vervaagt niet.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van TIGI Haircare S-Factor Health Factor?

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste punten van de TIGI Haircare S-Factor Health Factor lijn. Dan weet je precies of dit is wat je zoekt, of juist niet.

  • Hydrateert maximaal
  • Sluit haarschubben
  • Glans
  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Versterkt je haren
  • Beschermt tegen de hitte van de fohn

 

Is de TIGI Haircare S-Factor Health Factor geschikt voor mijn haren?

Ben je helemaal klaar met je strohaar en je dreads die er niet horen te zijn. Wil je geen droge haren meer maar glanzende, gezonde en maximaal gehydrateerde lokken die zijdezacht aanvoelen? Wordt je intens blij van haren die er gewoon weer gezond uitzien? Dan zit je helemaal goed met de TIGI Haircare S-Factor Health Factor lijn.

 

Waar kan ik mijn vraag stellen over TIGI Haircare S-Factor Health Factor?

Ben je er nog niet helemaal uit of de TIGI Haircare S-Factor Health Factor lijn geschikt is voor jouw haren, of zit je nog met een vraag. Stuur dan je vraag naar ons team via [email protected] of bel ons tijdens kantooruren. De klantenservice is gesloten tijdens het weekend.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box