• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Advies nodig?

   Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00uur.

   Curl Repair

   De Umberto Giannini Curl Repair is een lijn die er voor zorgt dat je krullen sterker en langer worden. De producten herstellen de gezondheid van het haar en het transformeert de textuur en glans van het haar direct! De producten van deze lijn zijn perfect om met elkaar te combineren. Gebruik in dit geval eerst de shampoo, daarna het masker en tensl Toon meer

   Merken

   Producttype

   Haartype

   Prijs

   -
   3 Producten

   De Umberto Giannini Curl Repair is een lijn die er voor zorgt dat je krullen sterker en langer worden. De producten herstellen de gezondheid van het haar en het transformeert de textuur en glans van het haar direct! De producten van deze lijn zijn perfect om met elkaar te combineren. Gebruik in dit geval eerst de shampoo, daarna het masker en tenslotte de conditioner. Door deze producten te combineren, behaal het beste resultaat! 

    

   Voor welk haartype is de Umberto Giannini Curl Repair?

   Deze lijn is perfect geschikt voor iedereen met droge, beschadigde golven, krullen en pijpenkrullen. Heb je last van droge, beschadigde krullen? De Umberto Giannini Curl Repairlijn hersteld de gezondheid van het haar. Daarnaast helpt het je bij het bevorderen van de groei. Tegelijkertijd krijgt de textuur en glans van je haar een enorme boost!

    

   Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Umberto Giannini Curl Repair lijn?

   Wij hebben de belangrijkste kenmerken van de Umberto Giannini Curl Repair lijn voor jou onder elkaar gezet.

   • Vegan and cruelty free
   • Voor krullend haar
   • Hersteld beschadigt haar
   • Maakt het haar gezond
   • Geeft glans

    

   Uit welke producten bestaat de Umberto Giannini Curl Repair lijn?

   De Umberto Giannini Curl Repair lijn bestaat uit de volgende producten: 

    

   Welke producten van de Umberto Giannini Curl Repair lijn, zijn vrij van parabenen?

   Ben je opzoek naar een product zonder parabenen? Twee producten van de Umberto Giannini Curl Repair lijn, zijn vrij van parabenen.

    

   Welke producten van de Umberto Giannini Curl Repair lijn, zijn vrij van parabenen en sulfaten?

   Wil je naast parabenen ook liever geen sulfaten in je shampoo? Bof jij even! De Shampoo uit de Curl Repair lijn van Umberto Giannini is namelijk vrij van sulfaten én parabenen!

    

   Waar kan ik vragen stellen over de Umberto Giannini Curl Repair lijn?

   Heb je vragen over de Umberto Giannini Curl Repair lijn? Stel je vraag aan ons team, door contact op te nemen. Contact opnemen kan door te bellen of door je vraag te mailen naar [email protected]. Wil je meer weten over het merk Umberto Giannini of ben je benieuwd naar wat Umberto Giannini nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de merkpagina van Umberto Giannini!