• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Neofollics Hair Growth Stimulating Lotion - 90ml

   34,95

   Neofollics Hair Growth Stimulating Lotion - 90ml

   Productomschrijving

   Neofollics Hair Growth Lotion voorkomt haarverlies door plaatselijke behandeling te geven op de hoofdhuid om haargroei te stimuleren. Het resultaat van deze haargroei-lotion is een hogere dichtheid van je haren. De formule bevat actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat je hoofdhuid de ingrediënten van de lotion goed kan opnemen. De Neofollics Lotion is dermatologisch getest, is niet vettig en laat geen productresten achter. 

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 4 reviews
   Schrijf je eigen review
   4 from 5
   My boyfriend just started using it, so it's too early to tell if it really works. For now we can only say that it has no smell (so it's not irritating), it absorbs quickly in the scalp and doesn't leave your hair greasy. We also received a detangling brush for free which is a nice unexpected gift!
   Gepost door: vanessa.rizzi op 15 Maart 2021
   4 from 5
   De lotion zorgt wel degelijk voor een vettere hoofdhuid en haren, wat styling in de morgen bemoeilijkt. Ik kies ervoor om het 1x in de avond te gebruiken, zodat ik het 's ochtends kan uitspoelen en mijn haar kan stylen. Lotion is overigens wel een stuk minder vettig dan bijv. Minoxidil en daarnaast irriteert het de hoofdhuid niet.
   Gepost door: Robbert op 23 Juli 2020
   Toon meer

   Aanbevolen

   Speciaal aanbevolen voor jou