• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Neofollics Scalp Massaging Shampoo Brush

      12,95

      Neofollics Scalp Massaging Shampoo Brush

      12,95 Nu besteld, morgen in huis!
      idealmastercardpaypalbillinkBancontact
      • Gratis verzending vanaf € 35,- NL / BE
      • Achteraf betalen met Billink mogelijk

      Productomschrijving

      Neofollics Scalp Massaging Shampoo Brush verbetert de algehele gezondheid van de hoofdhuid. De brush masseert de hoofdhuid, waardoor een betere doorbloeding naar de haarzakjes ontstaat. Bovendien werkt het exfoliërend en zuiverend, omdat talgophopingen en onzuiverheden worden verwijderd. De brush zorgt er ook voor dat de shampoo en conditioner beter opgenomen worden in de hoofdhuid. De borstel heeft zachte, flexibele siliconenhaartjes. Dit zorgt voor een zachte scrub. De massaging shampoo brush is geschikt voor alle haartypen.

      Toon meer

      Reviews

      4 from 5Based on 1 reviews
      Schrijf je eigen review
      4 from 5
      Prima en fijn ding. Gekocht omdat ik hem altijd al eens heb willen hebben. Mijn vriend heeft erg last van huidschilfers waardoor het lijkt op roos. Dit geeft net dat beetje extra wat het nodig heeft. Niet helemaal geschikt voor mensen met veel en dik haar, zoals ik zelf. Dan wil de onderkant nog wel eens loskomen van de bovenkant. Het helemaal relaxt maar wel zo gefixt.
      Gepost door: Anja op 30 April 2023

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »