• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      REF Dry Shampoo 204

      8,90

      REF Dry Shampoo 204

      Productomschrijving

      REF Dry Shampoo 204 is perfect voor een lekkere opfrisbeurt tussen door. Heb je geen zin om je haren te wassen of geen tijd? Dan is de REF Dry Shampoo 204 uitermate geschikt! Het verfrist je haar tussen de wasbeurten door, zonder het haar te beschadigen. Te veel wassen is uiteraard niet goed voor je lokken. Daarom biedt een goede droogshampoo de ultieme uitkomst. De REF Dry Shampoo 204 is een heerlijke gewichtloze poederspray dat het haar verfrist, maar NIET verzwaard. Hierdoor creëer je een heerlijk fris gevoel. Ook krijg je haar meer volume en textuur. Dit is niet het enige voordeel van de REF Dry Shampoo. De REF Dry Shampoo zorgt er namelijk ook voor dat je haar lekker verstevigd wordt. De REF Dry Shampoo is vrij van sulfaten en ook nog eens 100% vegan! Perfect toch? 

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 4 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Lievelings droogshampoo! Inspuiten, even laten intrekken, haar door borstelen en het lijkt gewoon weer schoon. Echt top. Resultaat houdt lang aan en mijn haar wordt volumineuzer zonder dat ik stroef haar krijg.
      Gepost door: Kelly op 19 Juli 2021
      5 from 5
      Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
      Gepost door: Valentina op 22 Mei 2020
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »