• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Schwarzkopf BC Scalp Genesis Rebalancing Serum - 100ml

   19,50 9,95

   Schwarzkopf BC Scalp Genesis Rebalancing Serum - 100ml

   Productomschrijving

   Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis Anti-Dandruff Serum reinigt de hoofdhuid en voorkomt het ontstaan van nieuwe schilfers. Het serum brengt de gevoelige hoofdhuid in evenwicht en helpt zichtbare roosschilfers te voorkomen, terwijl de toekomstige conditie van het haar veilig gesteld wordt. Ook wordt de schoonheid van het haar van binnenuit versterkt. De formule bevat geen siliconen en zorgt ervoor dat essentiële voedingsstoffen verbonden worden met een antibacterieel middel. Hierdoor worden problemen met de hoofdhuid opgelost. Het serum is verrijkt met pro-vitamine B5 en vitamine B3. De pro-vitamine B5 houdt het vochtgehalte van het haar en de hoofdhuid in balans. Vitamine B3 beschermt en versterkt de hoofdhuid. Als resultaat creëer je weer een mooie en gekalmeerde hoofdhuid die ontdaan is van zichtbare roos.
    

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 7 reviews
   Schrijf je eigen review

   Op advies van de kapper ben ik dit gaan gebruiken. Had ernstige haaruitval en hierdoor verbetert m’n hoofdhuid. Het trekt snel in, laat geen vet achter en je kunt het daardoor weer snel kammen. Resultaat heb ik nog niet maar dat kan ook niet. Gebruik het nu 2 weken.

   • +Een aanrader!
   Gepost door: Martha op 9 December 2021
   Op schoon gewassen haar op mijn hoofdhuid gedaan. Het prikte wel een beetje maar dat was heel snel weer voorbij. Ik heb veel last van jeuk op mijn hoofd vooral onderaan. En na 2x gebruiken is de jeuk echt veel minder en bijna weg. Ik ben er nu al heel blij mee en ik ben benieuwd hoe het over een week is als ik weer wat verder ben. Het is toe nu toe pas 2 x op mijn hoofd gegaan
   Gepost door: Chrissy op 23 April 2021
   Toon meer

   Aanbevolen

   Speciaal aanbevolen voor jou

   Onlangs bekeken