• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters

      Schwarzkopf Bonacure Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse

      8,95

      Schwarzkopf Bonacure Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse

      Productomschrijving

      Schwarzkopf Bonacure Clean Performance Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse is speciaal ontwikkeld om alle haartypes te beschermen tijdens zonnige dagen. De Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse is speciaal ontwikkeld voor je haar, huid en hoofdhuid. De Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse biedt bescherming aan het haar en de huid, het beschermt tegen UVA en UVB straling, vrije radicalen en kleurvervaging. Het haar wordt voorzichtig gereinigd en krijgt de verzorging die het nodig heeft. Het product herstelt het haar en geeft het een prachtige glans. De huid die is aangetast door de zon wordt hersteld en, net als het haar, gekalmeerd en gevoed. De Sun Protect Cleanser geeft de ultieme bescherming waardoor jij zorgeloos kan zonnen! De cleanser bevat geweldige ingrediënten zoals: Allantoïne, Panthenol en Kokosolie. Ben jij benieuwd wat deze ingrediënten doen voor je huid en haar? Lees snel verder en wij vertellen jou alles over de ingrediënten. 

      Toon meer

      Reviews

      5 from 5Based on 6 reviews
      Schrijf je eigen review
      5 from 5
      Het product verdiend voor mij 5 sterren. Dit omdat het mijn haar zacht en soepel maakt na het zwemmen zonder te verzwaren. De geur is ook onwijs lekker!
      Gepost door: Nikita op 21 Juni 2023
      5 from 5
      Maakt mijn haar zacht en goede bescherming tegen de zon
      Gepost door: p.koen op 15 Maart 2021
      Toon meer

      Aanbevolen

      Speciaal aanbevolen voor jou

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »