• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Schwarzkopf Mad About Curls Superfood Mask - 650ml

   45,- 19,95

   Schwarzkopf Mad About Curls Superfood Mask - 650ml

   Productomschrijving

   Schwarzkopf Mad About Curls Superfood Mask bevat alle voedingsstoffen die jouw krullen nodig hebben om te stralen. Het haarmasker bevat vier speciale olien die jouw krullen optimaal voeden. Welke vier zijn dat? Namelijk: kokos - olie, avocado - olie, grapefruit extracten en tot slot castor olie van de beroemde castor boon. Hieruit zijn de beste ingrediënten gehaald om jouw krullen weer te laten stralen. Het helpt om droog haar weer te voeden en om je poreuse haren sterker te worden. Als je je haar in het verleden veel gekleurd of nu net juist gekleurd hebt, waardoor het beschadigd is geraakt, is natuurlijk niet fijn. Dit masker zorgt ervoor dat je haarlokken tot in de punten gevoed worden en ook nog eens herstellen. Je haar gaat weer stralen!

   Toon meer

   Reviews

   5 from 5Based on 7 reviews
   Schrijf je eigen review
   5 from 5
   Prima masker voor mijn haren. Na de eerste keer al gelijk resultaat met slechts 10 min. Inwerken. Mijn haar is nu al minder droog en goed voor de krullen.
   Gepost door: anja.verhoek op 15 Maart 2021
   4 from 5
   Ik heb het pas 1 keer gebruikt, maar mijn eerste indruk is heel goed. Het ruikt lekker, voedt mijn haar en mijn krullen zijn gedefinieerd. Zonder pluis!
   Gepost door: rian.joossen op 15 Maart 2021
   Toon meer