Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  L'Oreal SE Magnesium Silver Shampoo

  17,95 8,50

  L'Oreal SE Magnesium Silver Shampoo

  Productomschrijving

  L'Oreal Serie Expert Silver Shampoo is een shampoo speciaal voor het neutraliseren van gele kleuren in je haren. De shampoo zorgt ervoor dat je grijze of witte lokken weer een natuurlijk stralende glans krijgt. Het zorgt er ook voor dat het haar weer heerlijk glad en soepel wordt. Het haar wordt weer puur en glanzend. Het is dus ideaal voor grijs of natuurlijk wit haar. Je haren krijgen weer een prachtige opfrisser zonder dat je naar de kapsalon hoeft! Kleurverheldering zonder te verven, helemaal super! Deze zilvershampoo van L'Oreal bevat het Gloss Protect System, en dit briljante systeem gaat ongewenste gele tinten tegen. Ook bevat het aminozuren die ervoor zorgen dat de kleur in je lokken niet vervagen, en het katonische bestanddeel zorgt ervoor dat je lokken prachtig soepel wordt. Hallo prachtig wit, grijze of koel blonde lokken!

  Hoe gebruik ik de L'Oreal Serie Expert Silver Shampoo?

  Breng een kleine hoeveelheid L’Oreal Serie Expert Silver Shampoo gelijkmatig aan op nat haar. Masseer de shampoo tot het gaat schuimen en spoel het vervolgens grondig uit. Herhaal indien gewenst.

  Is L'Oreal Silver Shampoo geschikt voor mijn haren?

  Of L'Oreal SE Magnesium Silver Shampoo geschikt is voor jouw haren hangt ervan af wat je wensen zijn en wat je haren nodig hebben. De L'Oreal zilvershampoo bevat naast violet pigmenten ook voedende ingrediënten. Als je gezonde haren hebt en je opzoek bent naar een sterke zilvershampoo is de Fudge Clean Blonde zilvershampoo wellicht interessanter voor je. Deze zilvershampoo bevat extreem veel violet pigmenten en veel minder verzorgende ingrediënten. Wil je zeker weten of je de goede keuze hebt gemaakt, dan raden wij aan om de paginaZilvershampoote gaan. Onderaan de pagina vind je alles rondom zilvershampoos. 

  Krijg ik paars haar van de L'Oreal Magnesium Silver Shampoo?

  Je kan van iedere zilvershampoo paars haar krijgen, opzich is dit niet zo heel erg omdat je dit er ook weer uit kunt wassen. Echter kan je beter de oorzaak aanpakken, als je haren namelijk snel paarsig worden omdat je waarschijnlijk heel wit/grijs bent heb je een zilvershampoo met teveel violetpigment. Het is dan aan te raden om voor een zilvershampoo te gaan die minder violetpigment bevat en meer verzorgende ingrediënten. De L'Oreal Magnesium Silver Shampoo heeft een evenwichtige verdeling in violetpigment en voedende ingrediënten. Wat resulteert in dat je deze ook voor dagelijks gebruik kunt inzetten. 

   

  Is de L'Oreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo vrij van sulfaten en parabenen?

  De L'Oreal SE Magnesium Silver Shampoo bevat wel sulfaten en géén parabenen. 

  Is L'Oreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo 100% vegan?

  Vegan haarproducten zijn al langere tijd populair onder onze klanten. Mensen worden steeds bewuster van het leed dat dieren aan wordt gedaan bij het testen van producten. Het liefst zien we dus ook dat merken hiermee stoppen. Gelukkig hebben steeds meer merken dit door en vinden andere testmethodes voor hun producten. Helaas is dat niet zo met deze lijn van L'Oreal. L'Oreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo is dus niet vegan. 

  Waar kan ik mijn vraag stellen over L'Oreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo?

  Heb je een vraag over de zilvershampoo van L'Oreal, of kom je er gewoon niet helemaal uit wat nu het beste is voor je haren. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team! Wij helpen je namelijk graag verder. Soms is het even fijn om met iemand erover te sparren, dat maakt je keuze vaak snel duidelijk. Stuur je vraag naar [email protected] of bel ons team tijdens kantooruren.

  Loreal Serie Expert Silver Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van:

  Loreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo 300ml
  Loreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo 500ml 
  Loreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo 1500ml

  Reviews

  5 Vanaf 5Based on 34 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 Vanaf 5
  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Gepost door: Anne op 2 April 2021
  5 Vanaf 5
  super
  Gepost door: Gerrit op 30 Maart 2021
  Toon meer

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou